IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Hm.. mene tud zanima, kako skenslaš nočno hranjenje
Pa kako ga naštimaš, da spi 4 ure popoldne tud
.
Ej, za tole popoldansko spanje nimam pojma, se tudi meni zdi znanstvena fantastika. Še zdaj študiram, če je bilo to res ali se mi je samo sanjalo.
Saj sem vedela, da sem nekaj pozabila. Manca, sori, bom pa zdaj odgovorila.
Nočno hranjenje smo pa skenslali nekak takole.......... Naš mali je spal že po 8 ur v kosu, nato pa se je to obdobje začelo krajšati, prišli smo tako daleč, da se je zbujal tudi na uro in pol ali celo na uro in hotel jesti, kljub temu da je zvečer spraznil obe zizi pa še 150 ml Novalaca. No, nekaj časa je šlo pa govorila sem si, saj bo minilo, potem pa sem imela tega naenkrat DOSTI, aja, pa zdelo se mi je, da se samo malo carta pa preganja dolgčas ne pa da je dejansko lačen pa še prebrala sem, da pri 6M ne rabijo več nočnega obroka. In smo poskusili prvo noč brez da bi mu dala hrano. Groza! Tulil je kot

pa sva se malo nosila pa se previla pa pela, pa malo hopsala,.... Skratka poskusila sem podaljševati čas do hranjenja. Dve noči sva se bolj kot ne prenosila, potem pa glej ga no, spal do 4-ih ne da bi se zbudil, potem pa hop dudo v usta in je zaspal nazaj. In nato je spanec kar sam podaljšal do 6-ih. No, po kakem tednu je bilo malo krize, se je zbujal ene tri noči ob treh pa ni hotel zaspati nazaj, ampak takrat sem bila pa res trmasta in ni dobil zize, ker če mu je uspelo spati do 6-ih ne da bi jedel, potem res ni rabil hrane ob treh. Zdaj že dober teden spi od osmih do šestih zjutraj, potem je in običajno zaspi še nazaj do pol osmih - osmih. In sem ful zadovoljna!
Grda mami,ne, ker je pustila otroka stradat.

Sam je pa delovalo.