writing-img

RE: pozdravljene :)

clock-img

20.01.2007, 10:18

clock-img

Solero

pencil-img

466

Loni76,
"dobre prakse" sva se učila že ta mesec, tako da v bistvu greva v drugi krog.
Glede tega sva precej mirna in se nama ne mudi. Bo, ko bo. Nabavila sva si že nekaj literature, tako da si vsaj teoretično predstavljava, v kaj se podajava. (Najini najbližji prijatelji še nimajo otrok, tako da nimava prav nobenih praktičnih izkušenj ali pa inštrukcij user posted image .) In ko berem te strani, ne morem verjeti, koliko ljudi si želi otroka in dejansko dela na tem. Seveda pa vsem želim, da se jim ta želja uresniči.
Po mojem mnenju je sigurno dosti tudi takih primerov, ki so se prijeli v prvo. Saj, v kolikor je vse v redu in se s tem (še) ne obremenjujeta, ni večjih razlogov, da ne bi šlo. Bo že narava naredila tako, da bo prav. Jaz sem zelo optimistična. user posted image

clock-img

20.01.2007, 10:54

clock-img

*marjetica*

pencil-img

173

Zdravo, punce! Tud moja user posted image  se bliža koncu, tako da bo na vrsti user posted image . Sicer me malo matra zdravje - sem čist brez glasu in mam zelo vneto grlo, pa vseeno upam, da to ne bo ovira.
To je najin začetek - prvi poskus!
Držim pesti, da vse čimprej zagledamo magični +.

Pa pa

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

clock-img

21.01.2007, 22:08

clock-img

upica

pencil-img

184

Solero in Loni76
dobrodošli in želim vama, da bosta čimprej preskočili iz čakajočih v tiste v pričakovanju user posted image .
Še za vaju user posted image user posted image user posted image  za srečo.

clock-img

22.01.2007, 13:27

clock-img

Bimba80

pencil-img

268

Pozdravljene sotrpinke! Zelim vsem veliko srece pri user posted image , da bi jih cimprej zagledale in bi si vse skupaj delile izkusnje o nasih pikicah. Tudi jaz sem nova in kot vi cakam na + ali user posted image user posted image . Lepo je ko odpres RR
in zagledas toliko pozitivnih ljudi, ki si med seboj pomagajo.
Meni user posted image  zamuja ze 14 dni, ce vzamem da bi lahko se kaj zamudila in test mi je pokazal -. Zdaj cakam se malo, da ponovim in upam da zdaj bo +.

Upam, da bomo kmalu vse user posted image :))

clock-img

22.01.2007, 19:38

clock-img

*marjetica*

pencil-img

173

Dobrodošla, bimba80. Le pridno klepetaj z nami. več nas je, več izkušenj si lahko izmenjamo.user posted image

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

clock-img

22.01.2007, 23:42

clock-img

upica

pencil-img

184

Bimba80
Dobrodošla in vesela sem, da si se nam pridružila. Pa da bi se ti čimprej ta minusek spremenil v en velik plususer posted image user posted image . Za srečo pa user posted image user posted image user posted image  od mene.

clock-img

23.01.2007, 08:20

clock-img

Bimba80

pencil-img

268

Hvala upicauser posted image . Tako lepo je, ko pogledas na forum in je toliko lepih ljudi, ki ti
stojijo ob strani.
Punce vse user posted image  in cimprej ugledat user posted image user posted image .

clock-img

23.01.2007, 10:46

clock-img

Loni76

pencil-img

38

Živjo punce!
Konec tedna se je user posted image  poslovila, tako da greva z dragim sedaj veselo v akcijo. V mislih imam vsak drugi dan, potem bomo pa videli kaj bo. Upam, da se bo kmalu pojavila  tako zaželjena user posted image . Vsem želim, da se imate s svojimi dragimi rade in veliko user posted image  in kmalu se nam bo vsem pojavilo user posted image  user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem