writing-img

RE: Zaskrbljena za ime

clock-img

25.01.2007, 15:15

clock-img

štorkljica

pencil-img

2341

No tudi meni izbrana imena niso všeč, ti pa moram povedati, da ta tuja imena lahko pri nas zvenijo res nekoliko smešno. Poznam par, ki ima sineka Justina (po unem pevcu) in ga vsi kličejo Đastin, če bi bla pa deklica pa bi ji bilo ime Amy. Ne morem ti povedati, kako bedasto in kmetavzarsko zvenita tidve imeni v našem okolju (Ejmi in Đastinuser posted image user posted image user posted image ) Tako, da res dobro premisli, ko boš dajala otroku tuje ime, mogoče le bo izpadlo kot bi si ti želela.

clock-img

27.01.2007, 06:54

clock-img

Taja Nagaja

pencil-img

672

Hojla!

Jaz sem tudi za imena, ki so okolju in priimku primernejša, pa ne zaradi ostalih otrok, saj oni s tem sploh nimajo problemov. Odrasli si jih delamouser posted image . Če ti je ime všeč sploh ni problema. Se mi pa zdi, da če bi ti bilo katero res všeč, potem ne bi spraševala.user posted image

clock-img

27.01.2007, 19:31

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

IZVIRNO SPOROČILO: tanci6

Oprosti, ampak a vi živite v Sloveniji? 
Verena še nekako gre, pa Evelin(a) tudi, pa če bi bilo npr. Mišela, ampak imena, ki vsebujejo "ll", ch, y  in pdb. in ki se preberejo čisto po neslovensko, ne sodijo v SLO. Vsaj po mojem mnenju.
Pa imamo ja taka lepa slovenska ali vsaj slovanska imena!
Jaz mislim, da bi bilo potrebno v slovenske porodnišnice zaposlit lektorje.

Kaj pa ta imena sploh pomenijo?

Sicer pa sto ludi, sto čudi.

In zakaj bi morala imeti imena kakšen pomen?

clock-img

07.03.2007, 15:18

clock-img

TanJaa85

pencil-img

1

jaz imam zdaj konec marca rok.. in so mi že povedali da bo punčka user posted image ime pa ji bo : Lana Lucia.. ime mi je zelo všeč.. Lana po pevki, pa Lucia po babici .. drugače pa mi je všeč tudi moje ime.. ampak ga nebi dala svojemu otroku user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem