writing-img

RE: M ne prikačujemo v februarju...

clock-img

12.02.2007, 14:34

clock-img

Anonimen

Čao, tud jest je ne pričakujem 18.02. tako, da močno upam, da je v nedeljo ne bo!

Ampak, glede na to, da me tako v križu boli, pa da me prsi tako bolijo dvomim, da nama je uspelo......

Lp

clock-img

12.02.2007, 15:16

clock-img

florita

pencil-img

331

Čau punce, no učer sem imela mal izcedka in sem bila prepričana da bo danes čez dan prišla v vsej svoji lepoti user posted image , pa je ŠE VEDNO NI!!!!, Tko da upam na najbolje!

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

clock-img

12.02.2007, 16:17

clock-img

Neža81

pencil-img

717

Sporočam, da je dokazano, da M ne bom dobila nadaljnih 9 mesecev. Po treh letih truda, mi je s pomočko ICSI postopka uspelo včeraj zagledati magični +.
Uspelo je v prvem ICSI postopku! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.02.2007, 16:24

clock-img

nicolina

pencil-img

1791

Neža iz srca ti čestitam user posted image user posted image user posted image .
Lepo in mirno user posted image  ti želim, predvsem pa pazi nase in na user posted image .

clock-img

12.02.2007, 16:24

clock-img

florita

pencil-img

331

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Neža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jupi

clock-img

12.02.2007, 17:11

clock-img

*marjetica*

pencil-img

173

Neža81!

Iz srca ti čestitam!

Želim ti čimlepšo nosečnost! user posted image user posted image user posted image

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

clock-img

12.02.2007, 18:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.02.2007, 18:37

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

Bravo neža in dobrodošel novi plusek !user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.02.2007, 18:38

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

user posted image user posted image user posted image Neža, čestitam!!!!!! Sedaj pa uživaj v user posted image  !!!!! user posted image user posted image user posted image

Meni pa lahko prilimate user posted image , ker mi je BT že padla, manjši izcedek se je tudi že pojavil in jutri pride ta #@&/# user posted image . Kot kaže mi tudi klomifen ne pomaga dosti. user posted image

clock-img

12.02.2007, 18:43

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

sorry lučka! Saj bo, kar pogumno naprej. Slej kot prej boš zagledala svoj plusek!

clock-img

12.02.2007, 18:54

clock-img

inibini

pencil-img

31

ojla punce jest tud še kar ne čakam!

clock-img

12.02.2007, 19:00

clock-img

ive

pencil-img

12

pozdravljene,
sem nova pri vas, čeprav vas že nekaj časa spremljam in se z vami veselim, pa tudi žalujem. tudi sama si zelo želimuser posted image , se trudma od decembra, mam pregrado. dones bi mogla dobiti user posted image , pa močno upam da je ne bo. zaenkrat kaže kr dober, sam nikol ne veš, si sploh ne upam pričakovatiuser posted image , da nebo spet razočarana. če do srede ne bo, bom delala test in če bo user posted image , bom  mojemu za valentinovo sporočila veselo novico. vsem želim veliko sreče priuser posted image in velikouser posted image .

clock-img

12.02.2007, 20:14

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

ive ,držim ti pesti,da tvoje user posted image  ne bo in boš zagledala user posted image ,pa lepo pozdravljena med nami.user posted image user posted image user posted image

Lučka25 ,vem,da je hudo,ko BT pade in napove user posted image ,vendar ne izgubi upanja,ker boš nekega dne zagledala user posted image .Ostani močna in poztivna.
Ppšiljam ti user posted image user posted image user posted image  za srečo.

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

12.02.2007, 20:15

clock-img

florita

pencil-img

331

Neža81 kakše preznake si pa imela?

Punce moje user posted image  še ni.....T je 36,7? Verjetn bo jutr, v soboto sem delala test (sicer popoldne 2 dni pred M in je bil -), ampak mislm da ne bo sprememb in iz - v +

clock-img

12.02.2007, 21:43

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Neža še enkrat iskrene čestitke in lepo nosečnost ti želim.

Jaz je pa NE ČAKAM 23.2. NE ČAKAM!!!Mogoče bo kričanje zaleglo user posted image

Lp,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

12.02.2007, 23:09

clock-img

metkica1

pencil-img

945

Punce tudi jaz je ne čakam user posted image . Morala bi jo dobiti danes ampak zaenkrat še ni nič.
Jutri še počakam, potem pa kupim test.
Dobila sem sicer zelo malo rjavega izcedka, kot bi bil znak user posted image , no sedaj pa spet nič od nič.
Ni več izcedka, nič me ne špika oz. naznanja da se kaj pripravlja nauser posted image
Nič bomo videli. Javim v vsakem primeru.

clock-img

12.02.2007, 23:12

clock-img

metkica1

pencil-img

945

user posted image user posted image   user posted image       NEŽA 81!!     user posted image user posted image user posted image

lepo nosečnost ti želim user posted image

clock-img

13.02.2007, 07:42

clock-img

florita

pencil-img

331

user posted image  prišla danes ponoči......zdaj sem na off do maja zaradi operacije

clock-img

13.02.2007, 07:49

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

jutro. mislimda je tudi moja na pohodu. BT se spušča. sicer je še vedno nad povprečjem vendar se bliža rdeči črti. user posted image user posted image .
Uff ko bi le bila že sobota da obrnemo list in začnemo  znova.

neža, tebi iz srca čestitke in pobožaj bušija v moje imenuuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

clock-img

13.02.2007, 07:55

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

florita žal mi je, da je prišla user posted image . Pina-1, le počakaj, da pride. Ne sekiraj se prej, preden je to potrebno user posted image

clock-img

13.02.2007, 08:32

clock-img

neja2007

pencil-img

9

Ojla,

čestitam Neži81user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni pa je danes zjutraj padla BT iz 37 na 36,7, tako da verjetno pride user posted image danes ali jutri. user posted image

Še vedno upam!?

Lep dan!

Neja

clock-img

13.02.2007, 08:49

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

bravo nežauser posted image user posted image

drgač  nas je pa kar veliko v februarju...user posted image

še 5 dni....

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

clock-img

13.02.2007, 08:50

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

upanje umre zadnje.... jest včasih k dobim M, se še vedno sprašujem...k pe če sem vseenuser posted image user posted image

Jutri je nov dan...

clock-img

13.02.2007, 09:13

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

kje ste danes nečakajaoče na.....user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan...

clock-img

13.02.2007, 09:20

clock-img

metkica1

pencil-img

945

Tukaj. Jaz še vedno čakam in nič.
Pomoje psiha dela svoje, bomo vidli

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem