Evo mene, jaz sem včeraj imela pregled in sem kar malo
. V bistvu ni nič narobe, najprej me je dr. Japelj razveselil z novico, ki naj bi bila čudež, saj se mi je posteljica premaknila in ni več preko MV, to je baje v tako pozni
res zelo redko, saj je posteljica prekrivala MV za kar 4 cm in to kar od 18.t, sedaj pa se je prestavila
. NO, potej novici sem se skoraj zjokala od sreče, saj to pomeni, da lahko rodim po naravni poti in ni potreben CR. Potem pa me je zopet vrglo na realna tla, ko mi je povedal lego otroka. Pred 2 tednoma pri moji G, je bila punčka že z glavico lepo dol, sedaj pa se je obrnila in je v medenični legi. Glavo ima na desni strani, ritka na levi, nogica odspodaj. MOčno upam, da se bo še obrnila. Drugače je pa vse OK, edino pritiska me dol in to kar močno, tako da včasih niti ravno ne morem hodit.
Mišk, tisti trak oz. tapeto, ki jo ima Gaja v sobici pod rožicami, pa sem kupila v Avstriji, v trgovini Hornbach, ki je nakaj takšnega kot Bauhaus, videla pa sem jih tudi v Toysu.
Kako pa kaj prenašate to soparno vreme??? Meni se bo zmešalo, vroče mi je tako, da bi si kožo slekla, kar živčna sem od tega.....