Že vem, da naj kupujem stvari v številki 62 oziroma par stvari v 56 bolj zaradi svojega dobrega občutka ob odhodu iz porodnišnice. Ampak kaj pomeni par stvari v 56 - en kompletek, dva???
Lahko računaš, da je vsaka št. približno za kakšne največ 3 mesece (vsaj te majhne, potem gre malo počasneje). Recimo kupiš kakšna 2, 3 kompletke v št.56. Jaz sem pri prvi imela samo par kompletkov 56 (tiste, ki smo jih dobili za darilo) pa je bilo ok. Imela sem pa kar dosti mako majč in bodijev v tej številki. Potem sem imela 62, medtem ko smo 68 kar preskočili in smo šli kar na 74. Je full odvisno od otroka do otroka. Saj, če boš videla, da ti manjka boš pa šla kupit malo kasneje. Pa računaj, da boš dobila še kakšen mali kompletek v dar...
Boljše je, če imaš na pritiskače. Tiste z vrvicami se rade zakolentajo

, no, jaz sem imela večino z vrvico, ker sem jih podedovala, ampak tudi gre. PA ČIMMANJ TAKŠNIH STVARI, KI JIH MORAŠ VLEČT ČEZ GLAVO.Dojenčki to ne marajo preveč.
Žabice sem v št.56 imela takšne do ramen, tudi v št.62. Potem smo pa prešaltali na normalne.No, vse tele št. veljajo za otroka, ki ni bil široko povijan, če pa boš povijala široko potem pa boš verjetno rabila bodije 62 že kar na začetku.
Pa rabiš še kak zimski kombinezon, recimo v št.62. Za oktober bo pa verjetno prav prišla kakšna debelejša plišasta jopica, podložena...Ali kaj podobnega. Morda kak termo flis.