20.09.2007, 19:31
2758
če vam napiše da downloadajte toolbar, probajte čez par minut še enkrat kliknit na link. Je kar zasedena stran. Pa tudi dolgo vam bo dol vleklo. Jutri bom probala pa še drugi del naložit.
20.09.2007, 22:01
725
ČESTITKE!!!!!!!!
Pikčeva bravo za pupice. A si rodila v Šempetru? kako je bilo? No, ob priliki napiši svojo izkušnjo, čeprav predvidevam, da si imela carski.
Zanimivo, ko te prav prime, da bi tudi ti kar že imel. Ma pol ko pomislim bolje, pa si rečem naj še malo počaka.
Klaudia - ti že kar 4kg? Ma si bolj pri velikih ?(če smem vprašat). Midva z mojim sva oba bolj majhna (jst 168, moj 171), tko da res ne vem, kako da je ta naša princeska tako velika. Sem pa danes govorila s taščo in je rekla, da se je moj rodil s 4kg.
Pa tudi obseg glavice je res že velik. Meni so včeraj namerili 33. Ma boš pa prej rešena. Meni pa niso nič rekli, da bi mi kej prej sprožli. Ma jst si res ne predstavljam, kako bo šla ta 4 kilska štručka skoz mene. Se že vidim ku bom vsa strgana in le kaj bo z mojimi hemoroidi. Nič ne zgleda, da bi šli kaj nazaj. Še vedno so veliki in bolijo ko hudič.
Punce, ma ima še katera napade lakote danes? Jst bi skoz neki jedla. Za kosilo sem jedla juho, pire in špinačo, pol pa vsako uro dajala neki v usta. Sej po večini bolj sadje, jogurti, grisini, ma zdej je moj dobil neke obiske in sem lih vse pokušala, kar jim je ponudil. Itak da same škifece (čips, smoki, piškotki...) Najboljš da grem pod tuš in spat, da ne bom slučajno še naprej grickala. Ku da mi neki manjka, ma ne vem kaj.
Se čujemo jutri,
Tinki_winkica...lepo da ste že doma.

3
fantki vodijo
; Maj
20
12
7
Pikčeva - ČESTITKE!!
) v LJ.
V glavnem imam pripravljeno vse,razen torb za v porodnišnico nimam namena pred 37. tedni pripravljat,ker nimam it časa rodit,niti napotnice še nimam.3.10. jo dobim,ko imam ctg in takrat bom
Sicer pa jaz za računalnikom sedim postrani, naslonjena nazaj in noge na kavč. Razen, ko imam kaj za napisat.
Drugače pa danes čez dan že ene 20-30. Ampak na srečo so skoraj vsi neboleči in mi samo trebuh otrdi. Pa žejna sem danes tak, da me bo pobralo.
pa okoli 190cm. Samo si vseen ne predstavljam, da bi jst to lahko vn spravla. Jst sm imela 4kg ko sem se rodila.
.