24.09.2007, 15:04
725
Evo mene nazaj. Spet konektana s svetom. Mi je moj prinesel en monitor iz pisarne, tko da sedaj tipkam na prenosnika,brez ekrana, gledam pa na LCD posebej priklopljen. Mislim, da je počasi čas, da zamenjam to mojo škatlo, a kaj ko še vedno dobro dela, samo počasi grejo vsi sestavni deli v faliment. Pa še škoda mi je, ker sem pred 3 meseci kupla novo baterijo.
Sory....moram nekam na hitrco skočit, ker mi ena kolegica neki prinese.
Pridem nazaj.
Čau čau
24.09.2007, 17:42
725
Predvsem spoštovanja med partnerjema ti želim in seveda veliko ljubezni.
valči....ubogi tvoj malček.
To pa res ni fajn. Upam, da se kmalu pozdravite in boš v miru dočakala PDP. Še sreča, da ti gre vendima (trgatev) h koncu. Vsaj ena obremenitev manj. Me prav zanima kako bo danes zvečer, al bo spet pestro ko včeraj. Javite se kaj še ostale.

Sicer pa imam ju3 CTG in bomo videli kaj bo pokazal.
ali
A se mi zdaj 8 dni pred PDP še sploh lahko obrne v trebuščku? Ker sicer je zelo aktivna in se na veliko preteguje in tišči ven nogice in ritko
)
Samo pomoje nima nič vpliva... Itak pa najhuj kar se lahko zgodi je, da ti voda odteče. To pa konec koncev tut ni tako hudo...
Kako kaj?
. Najprej sva še medve na vrsti, pa pajcevina, a ne
Mogoče bo pa takšna zaspanka, kot smo bili mi trije kot otroci-bi kar pasalo spat celo noč kar po hitrem času....čeprav dvomim, da bo tako. Samo da bo zdrava, pa tud če se bom spet na pol ure zbujala. Vse to se preživi.
zdaj ne sme nikamor do poroda! Se mi zmeša
, če bi morala it sama.
Tok so me bolele mišice nad trebuhom, pa pekle v notranjosti, pa hrbet me je bolel, pa lulat skoz hodila.... Pa še polna luna bo jutri in očitno zato nism NČ spala!
postalo da sm si šla kar po lavor in ga dala k postelji, ker nism vedla kaj bo. Pol sm pa še en čajček popila pa pod tuš šla, pol je blo pa mal bolš.