25.09.2007, 13:25
725
Pozdravček vsem,
danes sem mela celo jutro neki za pisat in me je še word ****,
tko, da sem porabla pol živcov, da sem končno stipkala dve zadeve. Pol od ihte sem si pa naložila free edition od open office. Sej je isti kot word, samo od konkurence. Upam, da bo vsaj ta deloval. Ne vem kako ste druge, ma mene ful razjezi, ko mi kej rač. trokira.
Pri nas nič novega. izcedka nisem imela več. Noč je minila mirno, edino roke me pa vsak dan bolj bolijo. Zdej že prstanca in sredinca ne čutim na koncu blazinc. Najbolj kriza je, če morm kej prijet v roko, ker sploh nimam občutka in moči. No, kot zgleda, ko mi bojo zaspali vsi prsti na roki, takrat pa bomo šli rodit.
O Klaudia.....torej velja, da bo tebe ta luna fajn privlačila. Če je že čep, pol se pa res kmalu lahko zgodi. Vsekakor držim pesti in čim lepši pristanek v rimu ti želim. A si vidla, kako se naše kolegice, ki so prve po seznamu PDP-ja pritožujejo, da jih prehitevamo kar po desni. No ja, ti si že uradno dala žmigovc, jst pa še vedno gledam v vzvratno ogledalo in se odločam, al bi skočila ven ali ne.
2ursae....a tako je to lahko na hitro. Jst sm si pa vedno predstavljala, da se začne pripravljat bistveno prej in da ne more bit to vse v treh urcah (mislim od prvih znakov do rojstva). No zaenkrat sem uredu, le vse me tišči dol, naša
pa špona nogico pod desno rebro, da me že prou pošteno boli. Očitno ji ni všeč, da sem skor cel dopoldan sedela. Bo treba it ležat, čeprav sem mislila malo posesat in pobrisat potleh. Nič, grem zdej pojest kosilo, pa se beremo kasneje.
25.09.2007, 21:05
725
Klaudia.....kako kaj? Si še doma, al si že v Rimu? Še katera druga? Pri meni nič. .........in vse tiho je bilo.
Grem pod tuš in pred tv, saj prou težko tipkam, ker ne čutim prstov desne roke, pa še brca me pod rebro, da komaj sedim. In še kolcat se ji je zdej začelo.....ojej .......sem že prou ena jokalca. Ma sej bo kmalu konc.
Če katero prime luna naj javi preden gre, pa srečno.
pa pa,

, loh se pa vleče še par dni al pa tud še 2 tedna. Tko da ti sam bodi v nizkem startu, pa čimprej ti želim da bi se ti tole že končalo in da bi pestvala svojo Lio!
.
.
in vse mamice.
Pestro vsekakor! Tako, da se grem naslednji ponedeljek prerivat in delat gužvo s svojim trebuhom na zavod za zaposlovanje, potem pa na csd, če bom dobila vso potrebno dokumentacijo do takrat.
Po porodu pa bo treba še vse zamrznit ali kako se prav reče, se pravi spet letanje naokrog.
in še posesat morem...phhh...
,ga skrbi.No upam,da se še beremo,da ne boš tam ležala v nedogled
in sem ji šla odpret. No sej nazaj zaspat pa itak veste kako je!?