27.09.2007, 20:13
725
Ojla pupe.
Sem napisala cel roman, pa me je skenslalo.
Najprej čestitke mamica80 za sinčka Žana
ulaa...vreme je res mimo. Tle na goriškem ja danes že 10x dež padal in 10x sonce sijalo. Najprej vse zapiram in se oblačim, pol pa spet odpiram in zračim, ko posije. no trenutno kar fajn dežuje.
lane31....držim pesti, da ti bo uspelo se držat diete. Mene tudi kakšen dan grabi taka lakota, da bi kar vse od kraja pojedla, kakšen dan mi pa nič ne gre.
valči...bogi tvoj sinek. Upam, da se kmalu pozdravite. Moj nečak ima tudi kar pogosto probleme z laringitisom in vem da so že 2x ponoči leteli na urgenco po injekcijo dexa, ker je začel kar piskat in ni mogel več dihat.
Pogrešane, lepo da ste se hitro javile, da ne bomo v skrbeh tle. No danes pa jst mal pogrešam 2ursae. Ona se običajno vsak dan javi. No, 2ursae....kje si? Da nisi ti naredila otvoritev tehtnic?
Pa skustrana je tudi mal pogrešana.
soraja.....srečno jutri na pregledu, pa javi ko opraviš.
Klaudia....kako kaj popadki? Pri meni velja....in vse tiho je bilo.
Grem, da me spet ne skensla.
28.09.2007, 10:19
725
Dobro jutro,
jst sm danes res prava zaspanka. Sem spala kar do 9. Sej kaj pa češ v tem vremenu. Zdej bom lih malo pospravla, pol pa kar nazaj ležat, ker se mi ne da prou nič. Taka brez energije se počutim. Pa hrbet in roke me bolijo.
Oktoberka....tudi jst sm že dva dni skoz tako lačna, da bi cel hladilnik spraznila. Res ne vem kaj je zdej to 14 dni pred rokom. Sej meni se je kdaj tudi prej zgodili, da sem bila par dni na mesec taka, sem pa vseeno mislila, da bom zadnji mesec šla mimo tega. Malo mi teži, ker sem že na + 16kg, čeprav sem si dala za cilj max 15. Ma kej čem. Upam, da več kot še 1 kg ne dobim zdej na koncu.
Pravkar sem pojedla zajtrk in že mislim, kaj bi jedla za kosilo.....Mislim kriza. Sem si nabavla piškote brez cukra, tko da nimem slabe vesti če se basam za zajtrk z njimi. Mogoče je to zato, ker nimam kej več počet po stanovanju. Prej ko sem čistla in pripravljala, se na hrano sploh nisem spomnila. Se bo treba kej spomnit, al pa it že enkrat rodit.
Jst tudi sploh ne čutim več nobenih lažnih popadkov. Bolj ko se bližamo datumu, manj me špika in manj mi trebuh otrdeva. Prej mi je dosti več in tudi krči so bili. Ma ne vem.....
Danes imamo žurko, ker ima moj v nedeljo roj. dan. Spet bom jedla..... Joj, lane31....te prav občudujem, kako si karakter za dieto. jst ne verjamem, da bi zdržala. Kar tako naprej, še zame in oktoberko.
vložki....jst sm si nabavla en paket vir 80. A mislilte, da bi mogla več nabavit. Ma sej čene bom pa mojga poslala kupit.
Pište kaj v tem turobnem dnevu.
Se beremo.....
28.09.2007, 10:47
725

5
pupe še vedno vodijo
15
13
7
ČESTITKE!!
drugače pa je vse ok.Tud z izvidom je verjetno vse v redu-ko so mi vzeli bris,da vidijo če se bo otrok rodil bolan-kajti niso me nič poklicali,tko da je zopet ena skrb manj.
, sem ful vesela.
Ko kliknem na več smeškov, se mi odprejo, potem pa nobenga ne morn aktivirat. Pa saj ni važn.
. Hvala za info
in me nima kaj zmantrati
, al kva? No, upam da ne!
. A obstaja posebna tehnika ali kako?