28.09.2007, 15:06
725
Ojla,
sem mogla prist prou kej natipkat, ker sem v omari odkrila nutelo in zdej sem jo kar z žličko jedla ven iz važa. Pa sem rekla mojmu, naj je ne kupi več, ker to je pa smrtni greh zame v tej nosečnosti. Ma zgleda, da jo je en dan ko nisem vidla prinesel in jst požeruh, se ji ne morem odrečt.
Vidim, da se še vedno ne dogaja nič kej konkretnega. vse mamo neki napol pripravljeno (odprtost, popadki...), ma da bi pa kakšna tehnica prišla, to pa ne. Mogoče pa res vse čakamo, da se začne oktober - ker smo seveda oktobrke.
Klaudia....no ti pa res še 4 dni in boš rešena, tko al drugače. Ma misliš, da so te naše ocene teže otroka resničneal obstaja možnost, da malo falijo. Ker jst mam tudi občutek, da bo zdej v sredo na pregledu spet šok glede teže.
Ulla K.....lepo da si se pridružila, čeprav proti koncu. Kot vidiš se kar dogaja zadnje dni na teh naših straneh. kar napiši nam kaj, da bomo brale.
Zdej grem pa malo v horizontalo, ker pol zvečer je žurka za roj. dan od mojga. Je že šel štimat k njemu domov, ker bosta naredila še z enim prijatlom skupaj in je tam več prostora, pa še njegovih ni doma. Sej sem prou vesela, da ne bom mela ljudi po stanovanju, ker pol bi mogla spet na veliko pucat, ma mislim, da mi počasi pojenjajo moči za take podvige.
Pište kaj, se beremo kasneje.

. Sicer sem imela podobne pobožne želje že v 1. nosečnosti, ki pa tudi niso obrodile sadov. No srček je lepo bil, edino naš mali je bil danes precej zaspan....no pa je kmalu pokazal, da se ne da kar tako. Pri popadkih sicer neke vijugice, ampak od popadkov ne duha ne sluha. Sama sem mal skeprična glede ctg-ja in beleženja popadkov, ker sem v prvi nosečnosti čutila popadke, pa kar močne, ljuba mašinica pa ni zaznala, kljub temu pa sem potem rodila v 2 urah.
.
hehhe jaka tolažba.
Pa zatekam več ne v noge, križ me celo malo manj boli-razen, če me vseka. Me pa malecka tako brca, da me včasih prav močno zaboli.
lahko do konca)in se zelo težko brijem-ob pomoči ogledala seveda, lasje se mi spet normalno mastijo-do zdaj sem imela ful suhe in sem si jih lahko prala 1x na teden, čevlje si komaj obuvam in sezuvam, da ne govorim o zoknih in ne me vprašat kak se kobacam iz avta, iz kavča, naslanjača,....
5
pupe še vedno vodijo
14
sva nazaj iz zadje samske večerje.. mmmmm, bilo je super. Zdej pa grem počasi v postelco, ker sem kar zmatrana pa še hrbet me je začel spet bolet.
!
Suzymami med podatki dodaj za Klaudijin seznam še spol otroka (