29.09.2007, 19:18
725
Čau pupe,
da vam še jst kej napišem.
Danes sem spala kar do 11h, saj smo včeraj prišli šele ob 3 domov. Žurka uspela popolnoma, zaključek z ognjemetom....skratka res super. Čas je šel tko hitro in kar naenkrat je bilo že pozno, ko sem se odpravla domov. Moja
pa se tudi ni pritoževala. Seveda se je mogla udeležit rojstnega dneva svojga tatkota. Vsi so me samo gledali in spraševali, če grem kar takoj rodit. Meni se niti ne zdi, ma najbrž zgledam res grozno s tem ogromnim trebuhom.
No zjutraj pa me je prav
zbudila. kar lačna sem ratala in pol sm seveda vstala in nardila zajtrk. Prej sem pa šla delat družbo mojemu, ki je šel pospravljat od žurke in sem malo posedela na sončku. Je blo kar prijetno toplo tle pri nas.
Sicer pa me je danes ene trikrat zašpiknilo spodaj, kot v jajčnikih pred menstro. Ma zdej je že spet vse mirno, tko da mislim, da ne bo še nič.
Tave.....če ne bo nobene prej boš ti prva uradna oktobrka.
Klaudia.....pri tebi tudi nič ne kaže, al kako? Ma sej si tudi ti rekla, da greš v torek na sprožitev, če ne bo nič do takrat, če se ne motim.
Torej punci, zadnje dneve z vašimi trebuščki preživite kar se da lepo.
Grem pogledat kaj imam v hladilniku za pod zob......spet lakota.......
Pa pa,
29.09.2007, 19:27
2758
Evo, kot sem obljubila. Tukaj je drugi del našega klepetanja.
http://www.megaupload.com/?d=EJQK3AYV
Tretji bo pa moral še malo počakat. Moramo prilest do 200 strani približno

5
pupe še vedno vodijo
15
14
8
, ne kopel..., nč!! Zgleda se je odločla da bo not ostala.
prinesel preden greva domov...