30.09.2007, 13:41
725
Pozdravček še od mene. Jst sm pa danes spala kar lepo do 10. Ne vem kaj mi je, ma kar rabim spanje. Spat sem šla že ob 11 zvečer in kar hitro zaspala. Sicer obvezni obiski wc-ja na dve ure, ma je bilo kar vzdržno. Danes sem tudi jst opazla, da je bila naša princesa ful mirna. Dopoldan sploh nič, niti znaka. Zdej pred pol ure pa je začela spet z raztezalnimi vajami, da me že prou vse boli. Ne vem ali sem tko trdno spala, da je sploh nisem nič čutla od včeraj zvečer, ali pa se je res malo bolj umirila. Moj je že zagnal paniko, da to pa pomeni, da se bo kmalu začelo, me glede na to, da je zdej že 1 uro aktivna za vse nazaj, mislim, da ne bo nič.
Zdej greva z mojim pojest eno pizzo, ker se nama res ne da nič kuhat.
Pa tako lepo sončke je, da bi se šla kar sprehajat, samo kaj ko naredim 100m in že se mi zdi, da mi bo vse ven padlo.
bušbuš....pozdravljena med nami.
Zoja....čestitke.
Klaudia....upam, da ti hitro mine ta dan, ko si sama. Pa sej bo kmalu torek in pol boš rešena. Jst imam šele v sredo pregled, če ne bo kaj prej. Sicer malo špikne vsake toliko na desni strani spodaj, ma popusti zelo hitro, tko da mislim, da še dolgo ne bo nič. Ma sej če vam povem, da sva se prej z mojim malo crtala na terasi in mi je bilo kar hudo, ko sva govorila, da zdej bo pa kmalu in ne bo več trebuščka, ki sva ga stalno božala in ljupčkala. Prou solze so mi prišle. Ma itak, da bo pa še tolko lepše, ko bomo najino štručko stiskali.
Ni kaj hormoni me že mešajo, kar neki na jok mi gre stalno.
Se grem naštimat, pa se oglasim kasneje. Uživajte.

Včeraj pozno zvečer me je tako šraufalo in špikalo, da sem že mislila, če bomo morali iti v P. Je pa moja
kljub temu tako razturavala po trebuščku, da je bilo joj. Še, ko sem se vlegla se ni nič umirila, ampak sem pol zaspala. Če ne prej imam v torek, 2.10. na rok CTG in bomo videli kako kaže
Maksa.
Kako pa bomo naredile z "selitvijo" na forum Dojenček, starši čvekamo? Počakamo, da res vse rodimo in se pol preselimo na on forum?
, pol pa na kosilo.
6
izenačeni smo
16
13
Vsak dan proti večeru se začne in ne popusti dokler ne zaspim. Pa hkrati še mi
In pol zjutri kar na zatečene obujem kompresijske nogavice. Sej se mi kar srce para, ker vem da jih uničujem ampak, če jih ne bi obula bi bil pa itak obup. Pa mal so me sklepi zaćel bolet, po mojem zarad kilogramov!
.Kar dol me tišči in slabo se počutim,res slabo,bi šla kar ležat,pa ne morem,ker morem pomit po tleh,se stuširat,ker popoldne šibam na pregled in CTG.