Ojla, punce!
Kava, pri meni spet je. prve mesece mi je smrdela, potem sem začela piti takšno brez mleka, sedaj pa z mlekom 1-2 na dan. Mi ful paše. Ampak, 1-2 kavi na dan sploh ni panike.
Modrci, no, to pa imam še od prejšnje nosečnosti. dva takšna super raztegljiva, da jih sploh ne čutim. pa zdaj sem si naročila tiste bodije. Tisti so pa enkratni, vam jih priporočam! naročte si malo večje številke, ker pridejo zelo prav zadnje mesece nosečnosti in prve tedne po porodu. jaz si vedno gv porodnišnico vzamem 1-2 taka bodija. ker, ko pride naval mleka, je fino, če imate plenico pod bodijem. da ne premočite
.
Dojke, izcedek, ki se pojavlja, ni nič nenavadnega, morda le moteče in je včasih tako obilen, da je potrebno imeti blazinice v modrčku.
Že pri prvi nosečnosti sem jaz dobila en dober nasvet, ki se je obnesel glede občutljivih bradavic. In sedaj bo počasi kar čas, da jih začnemo 'trenirat'. vedno po prhanju podrgnite z brisačo čez bradaice. Od začetka ful boli in je treba čisto na rahlo, potem se pa bradavice do poroda popolnoma utrdijo. vam povem, da ne boste imele potem v prvih dneh dojenja nobenih težav z vnetji! Se res splača. Bradavice ne bodo tako občutljive in dojenje bo potekalo lažje in brez bolečin.
stanje pri nas je drugače ok. Brce so vsak dan bolj čutne. Prav lepo je, res. odštevam dneve do prvega oddiha na morju
. Še malo in gremo!
Imejte se lepo in se beremo!
kako ste preživele vikend? Jst bolj tko - spet malo nagaja hrbet, pa so bile spet masaže na dnevnem redu, ampak postaja vse težje, ker ne morem več na trebuhu ležat.
Danes imam spet pregled popoldan. Mislim, da bo tudi morfologija na sporedu. Z mojim sva se cel vikend dajala, ali vprašat za spol ali ne, ampak se nisva kaj dosti zmenila. Vsi okoli nas seveda držijo z njim in navijajo, da se pogleda, jst sm pa osamljena proti. No, še par uric in bomo vidli, kdo bo dobil to bitko. Najboljš bi bilo, da bi

držal skrčene nogice in ne bi bilo nič videt. Tko bi bil volk sit in koza cela.
Tako, zdej sem pojedla zajtrk, do pregleda, pa čisto nič več v usta, saj sem spet pridelala skoraj 3 kg v enem mesecu. Zadnjič je bilo isto, pa g ni nič težila, je samo rekla, da do 12 imam vso pravico, ko bom pa čez, pa bo malo drugače. Zdej sem jih skoraj 7 dobila v 21 tednih, do 12 bom pa kmalu prišla, sploh zdej, ko bomo vzhajale kot kruh vsak dan bolj.

Mah, naj se grejo solit še kile.
Mejte se, pa se slišimo kasneje, ko bom s pregleda. Mal me je strah, ampak upam in razmišljam pozitivno, da bo vse OK.
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!