IZVIRNO SPOROČILO: valči
V sanjah me preganja,ker ne vem,kako se odločit,po eni strani bi rada,po drugi ne...Kaj bi ve naredile na mojem mestu?
jaz bi vseeno vprašala - če te še v sanjah preganja, pejt pri G kar v akcijo in ga vprašaj. Saj pravijo, kolk je fajn, ko imaš med porodom tisto prijetno pričakovanje, a bo hčerka al bo sinko, sam ti povem, da je prav tako fajn med nosečnostjo vedeti, kaj nosiš, še posebno, če že imaš otroke in jim že pred rojstvom predstaviš bratca ali sestrico, tko da si tud oni bolj predstavljajo, kaj jih čaka.
Ker mi je vseeno,kaj je,samo firbec me muči
men je tud čist vseeno, pa me je mučil firbec, pa sem vprašala
jaz sem bila drugič v ošpicah,taka sem bila v obraz.Vsa popikana,ker sem v glavo pritiskala,namesto dol.Ne vem zakaj mi je tako težko to skapirat,ko rojevam
Sedaj mi je čisto simpl,ko pa pride porod,pa jaz pritiskam v glavo,pa me vsi kregajo
,ko gre zares.Upam,da mi bo sedaj ratalo po pravilih.
jaz isto

. Ko sem šla rodit, sem v teoriji vse vedela, da je treba "lulat, kakat" in sem se, ko sem pritiskala, res probala skoncentrirat na to, pa ni šlo

. Za nameček sem bila pa pol v sobi z eno, ki je že 3. rodila, bila je kot rožca, nič šivana, dojila je k urca, previjala sama od sebe, jaz pa pikasta, šivana, vsa popacana od mleka... ej, no comment.
bubi, men se tud zdi, da imajo vse lepše bušije kot jaz in si grem sama sebi na živce zaradi tega. Nikol ne bom pozabila ene punce, ki sem jo videla v BC - kako lep trebušček, pa ful je bila lepo oblečena, jaz pa kot slon. Sam to ni ok, da tko gledamo nase

. Jaz se trudim, da bi se poboljšala
lep dan vam želim, pa pište kaj, ful rada čez dan mal pogledam, če je kaj novega.