14.06.2007, 23:26
2009
Jst pa kr hodm s kolobarji švica okrog...(sicer res ne kilometrskimi, so pa vseeno) in me ne motjo nekej blazno (itak se že od prej ful potim, predvsem po obrazu tako kot moja mami in sem se očitno že navadila, da vedno nekej curlja od mene
). Kar se pa tiče injekcij...bljak! Groza, kaj si še ne bojo izmislili.
Zakaj pa britje ni priporočljivo? Nisem nikol imela pomislekov o tem pa tut brala nisem nikol o tem, tako da bom vesela razlage.
Rodit bom šla v Postojno (za evidenco), ker mi je ravno pred nekaj dnevi prijateljica govorila o svoji lepi porodni izkušnji v tej porodnišnici (tehtala sem med Nm in Postojno).
Aja...če katero zanima, kaj mi je Pušenjak napisal na vprašanje o spanju na trebuhu, si lahko prebere tukaj:
http://med.over.net/forum5/read.php?19,4117994
In sedaj spet veselo spim na trebuhu!
(prej sem pa gledala v luft) Sej vem, da dolgo več ne bo šlo, sam dokler gre pa sem vesela.
Kaj pa ve? Še katera še vedno spi na trebuhu (ali na hrbtu) al ste se že vse navadile na boku spat?
Punce, imejte se lepo!
A ve kdo kaj novega o Neži?

!
!
.
. Bom šla rodit kar v Postojno
nas je)
:
= 10:7 + 6
pa je že to to , a ne?
, pa boki so ostali malo širši), sicer je bilo vsak dan boljše, ampak vseeno..No, sedaj, ko sem bila 2 leti po porodu je bilo kar ok vse skupaj, tako da se ne splača preveč sikirat. Sedaj pa opet sve na novo...
, sam sem iz zgornjega posta razbrala, da je G odsvetoval sadje tud zaradi vode, ki se pol nabira v telesu, zato sem se zapičila prav v vodo
včeraj zvečer z njegovimi strokovnimi, kaj pa če se ne bi smela premikat, da se tudi otrok ne bi, da se slučajno ne zaduši...... bla bla bla..... Ja, najboljš da me zapre v eno komoro in še 4 mesece niti trznit.
.
!
.
Tak da ni tako slabo, +9.Se nič več ne jezim...pa prav luškan
dan 3.7....ko bo