05.07.2007, 15:25
725
Po dolgem času se spet javljam. Sem imela kar pestro zadnje tri tedne zaradi nekih neodložljivih obveznosti, pol pa še internet neki ni deloval par dni.... No, zdej sem spet tukaj med vami - tistimi, ki se hladimo in dopustujemo kar doma. Lep dopust vsem, ki ste že odpotovale.
Seveda sem vas sproti brala in opazila tudi žalostno zgodbo naše Neže81. Tako zelo mi je bilo hudo tiste dni, ko sem prebrala sporočilo, da sem ponoči prav slabo spala. Sej v bistvu ni besed.....
.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Sicer pa vidim, da ste vse zelo pridne pri pripravljanju stvari za dojenčka. Jst nimam še čisto nič, pa se mi je že dvakrat sanjalo, da sem rodila in da nisem imela niti enega pajacka in smo ga kar v rjuhco zavili in ga prinesli iz bolnice. Mislim, da je skrajni čas, da se malo zmigam, ker bo čene še vse res.
Pikceva - hvala za pojasnila glede trgovine v Udinah. Žal bom morala počakat še vsaj do 16. julija, ko grem na 3D v Ljubljano in upam, da se bo končno kaj videlo, ker moj dragi je proti meni začel vojno. In sicer je rekel, da dokler ne ugotoviva spola, ne bo šel z mano po nobenih trgovinah in naj niti ne omenjam vozička in vsega ostalega.
No, sej tko hudo spet ni, ampak če želim, da gre z mano (kar bi zelo rada), bom morala razodeti kaj nosim pod srčkom. Tko da so vsi moji načrti, da bo presenečenje padli v vodo. Mi je pa obljubil, da ne bo zinil nobenemu, če bom tako hotela. Punce, a se še katere spet loteva neka čudna popoldanska utrujenost? Sem mislila, da je ta čas že mimo (kao prve tri mesece), ampak sedaj vsa ta vrnjena energija v drugem trimesečju je nekako izgorela in spet rabim počitek. Pa tudi zvečer kar zaspim na kavču ob smešno zgodnjih urah. Pa sem vidla da ni kriva vročina, ker včeraj je bilo zelo mrzlo in sem se spet s poletnim kovtrom pokrivala, pa sem kljub temu zaspala ko girica.
Ko že pišem o utrujenosti me je kar premamilo, da se grem malo uležt.
Zaenkrat vas pozdravljam, pa obljubim, da se kmalu spet javim. PA PA,

. Na morje gremo 14. julija, v Šibenik. To se mi je zdela še sprejemljiva razdalja, pa nekako sem gledala, da ne bi šli na otok. Vsekakor pa računam na to, da bo vse OK
.
sem si proti koncu sama nabavila tablete železa, da ne bi šlo preveč navzdol.
, tako da kaj veliko ne bom zapravljala. Saj malo sem že, si ne morem pomagat
. Če bi spol izvedeli, bi z večjim veseljem šla v šoping, še posebej, če bo
. Sem pa tudi jaz 1. kupila nekaj bodijev in majčk v Leclerku, oni imajo bolj majhne številke in jih tudi označujejo drugače. Par komadov smo tako imeli 54, pa je bilo še to treba podvihat na začetku. Tako da meni ni bilo nikoli žal, da sem tudi 56 kupovala, saj nisem veliko rabila. Se mi zdi fajn, da tisto najbolj spodnje oblačilce ni preveliko, ker je več slojev in se hitro zgodi, da je vse tak ful podvihano ali pa da vse visi na dojenčku. Večina pa je res bila 62.
. Madonca, a zdaj se bom pa še pri navadnem brisanju čist upehala ... kaj šele bo ... bo moral moj mal poprijeti
.
in
... Pretiravanje je pač del nosečnosti
)
. Pa še nekaj - pravijo, da klistir ni več obvezen. A je to res?
bo pa izgnan v dnevno sobo!
!!
, ne