IZVIRNO SPOROČILO: valči
Ali katero muči lenoba,oz. pomankanje spanja?
Pa večinoma na desni strani čutim gibe.
Mehurčic imaš pa hecne sanje
To očitno pomeni,da moreš otroku čimprej izbrat ime za oba spola.
Morem it,pridem nazaj
Saj imamo imena že izbrana. Za punčko še od prve nosečnosti, za fantka pa sva se tokrat težje odločila, sva pa se in je dokončno.
Gibe tudi jaz več na desni strani čutim, čeprav tudi na levi-včasih istočasno na obeh, tako da me je strah, da je spet v medenični legi in upam, da se bo tokrat obrnil.
Spanje in lenoba me že matrata. Hitro hodim spat, čez dan pa okoli 14h postanem že tud zaspana, tako da mi vikendi pašejo, ker grem kar s sinekom spat.
No, glede
tune vam je Daschi že napisala, da vsebuje preveč težkih kovin.
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra
Kar se tiče hrane, JEJTE KAR VAM PAŠE - verjamem, da vam bo vaše telo samo povedalo, če mu kaj ne bo všeč. Kar se pa tiče rib oz. tune - obstajata dve nasprotujoči si raziskavi - po eni naj bi jedle ribe v nosečnosti do onemoglosti, po drugi pa naj se jih ne bi niti pritaknile . Tako da - poslušajte svoje želodce, trebuščke in zgago. Jaz nimam večjih težav z ničimer - še zmeraj sem ponosna na to, da sem šla gor samo 5 kg - pa jem kar mi paše - še največ, ogromne količine SLADOLEDA.
Ribe probavam čimveč jest, ker jih imam tudi zelo rada. Vendar pa ne tune. Raje si kakšno drugo ribo privoščite.
Sanwebdra, jaz sem do sedaj šla tudi gor skoraj 5kg, ampak nimam te sreče, da bi ob tem lahko še jedla ogromne količine sladoleda, ker se mi vse takoj pozna. Sem 2 tedna pojedla malo več sladkega in je takoj šlo gor.
Po solati in čebuli me peče zgaga. Bi pa solato tak jedla.

Včasih si mislim "mogoče me pa ne bo" in jo jem, pol pa sem cel preostanek dneva kot ena cota.
IZVIRNO SPOROČILO: pot
Mogoče le kaj drži, da smo v nosečnosti bolj občutljive in dovzetne za 6. čute... No, sporoči mehurčica, če bo držalo tudi pri tebi.
Jaz sem v tej nosečnosti sanjala že oboje. Celo večkrat punčko, čeprav so se te zadnje zdele tako resnične in lepe.

Sicer bi oba malenkost raje imela punčko, ampak če bo fantek, bomo pa valda tudi ful veseli. Saj se potem obojega veseliš. Samo, da bi bilo vse ok. V torek si bom po moje najprej kar oči pokrila, dokler mi ne povejo, da je vse vredu.
Valči, jaz imam samo malo povečan izcedek. Se mi je pa včeraj malo bolj vlil, ko sem telovadila.
Sem se odločila, da bom vsak drug dan delala vaje za noge in zadnjico, občasno pa še za roke. Morem nekaj delat, če ne bom zakrnela do oktobra. Sem žalostna, ker na Štorklji ni čez poletje aerobike za nosečnice. Se začne spet septembra, tako da bom takrat šla.
Lepo vikend! Sonček je!!!