IZVIRNO SPOROČILO: Darca_k
Višnjaaa te prav razumem, moj se včasih tudi drži kot...., ko si sama privoščim kakšen odklop.... Pa saj jih je potrebno razumeti, so pač moški, ki ponavadi lahko delajo le eno stvar naenkrat, če pa imaš celo tri korenjake...je to trojni 'problem'... Ženske pa že po naravi lahko delamo več stvari naenkrat in obvladamo...
(no malce nas moram pohvaliti, ne).
Nč razumet. Ti naši "moški" so razvajeni ko sto

. Včasih bi ga kr... Že prej ko nisma mela Maja sm prišla iz službe, skuhala, kej pospravla, Kaj pa on?! Dol je padu. Me je kr groza kak bo ko bom šla nazaj u službo. Moja frendica ma leto pa pol staro punčko, pa ma kr razumevajočega možeka k ji dost pomaga, pa ženska pregoreva. Ajajajaj. Raje ne mislim tolk daleč.
Kar se pa mlekca tiče, jst osebno sm na kravjem mleku gor zrastla, k mami ni mogla dojit, pa takrat še ni blo adaptiranega mleka, ampak glej ga šmenta jst se mojemu tud še ne upam tega dajat. Tu pa tam dobi mal kisle smetane, skute Lj. mlekarn in tu se počas ustavi.
Se pa zgleda čez dan dovolj naje, ker mi zvečer spije 240 mleka z rižolinotom in je do 6ih zjutri mir, kar se hrane tiče. Drgač pa ni mir. Dudo hočem... celo noč. Pa včeri je res blo kej na luni, ker se je full premetaval mali. Sej ne vem zakaj zdej tu gor visim, namest da bi šla mal mižat dokler mali spi

.
Grem. Nč ne grem. Skuhat morm.