ker bi mu teoretično flašo lahko dal kdorkoli (če bi našli prostovoljca ).
he he he kul! Tudi pri nas ga nimamo...
Sedaj bi spet lahko udarli eno debato o moških kako so komot. ampak raj ne, da se jim nau preveč koucal, dost smo jih že obdelal za dons..
Ampak
Visnjaaa ti s temle tvojim orkestrom si pa neverjetna. VSi trije bolščijo vate, daj zizek..Svašta!
Jasna81 ja kaj pa delaš,da imate tako galamo ponoči? Mislim saj ne da mi nimamo včasih pestro, sam sm se kr nekak navadla. Barcafe zjutrj odpravi 70% težav.
Sej je hudo, ne morem rečt, ampak se človk kr nekak navadi se mi zdi. Pa za žurat me je že tut prjel, torej sem se čist navadla na štalo...Edin potrplenje me včasih izda, ko ne morem bit več una prjazna, uslužna dečva, ki svojega moža počaka na vratih s širokim nasmehom v predpasniku in ga objame ter reče, dragi danes sem ti pa nekaj čudovitega skuhala..namesto tega dobi kričečega sina in jaz rečem, skopat ga je treba...ja ja, ni to tista idila...
Pa bo že bolje.Treba je iti malo v lajf, pa četudi samo na pilates, ali pa k frizerju, pa k pedikerju (a ne
malecka_mateja
), ali pa na predavanje o kumunikaciji...
Držim pesti za vse nas, da dobro preguramo tole porodniško!
Aja ko smo že glih pri tem, vidim, da so ta mesec tudi vam prej nakazali,mogoče se jim je sistem pokvaril

.
Aha
Kolumbo je pa že nekje na Hrvaškem če se ne motim. Je obljublja, da bo la v hotel z internetom, je postavla pogoj.VIdte kok nas ma rada!