az sem za take stvari kr pristašica - zdrava hrana, saj veš pijem riževo mleko, jem tisti tofu, ki ga mnogi ne marajo, kupujem sojini smetano,...no ampak vedno več je takih se mi zdi...
Draga Atena!
Povabim te en petek dopoldan v Kranj na trznico in si bos kupila domaci sir (prekajen), skuto, kis. smetani in podobne stvari. In potem bos sele lahko rekla., da si pristasica zdrave prehrane. Ker, OPROSTI, tista argentinska soja pa res ni zdrava!Gensko spremenjena, bohve skom gnojena, pa naj ma se tolk BIO EKO oznak. Dej no! Kaksen tofu, domaci pujsek, to je neki!
Atena, malo za hec malo zares je bilo tole.
Sicer so pa februarcice odprte za razlicna mnenja, a ne!
Drgac pa ne vem, kaksne mame ste to, da vam otroci ne spijo ponoci.
Mark spi od 6 tedna naprej celo noc. Recept?

hm, no ja. Skulirana mama in dober in skrben ocka. Jest si ful ne dam dela z branjem knjig, revij, forumov o tem in onem povezanim z dojenckom. Se mi zdi, da kr malo improviziramo in je ok, pa se nic se ne sekiramo, ker ni tako kot v knjigah pise.
Ja, VIsnjaaa, ti si pa carica s tremi. Ti ga kr crkljaj, sam nase pa tudi malo popazi.
No, petkov zur propadu.
Aja, jest sem bila pri pedikerki. Ze od poroda naprej se mi gnojijo 3 prsti. Se mi nohti zarastejo not in jih ne morm odstrici. Pol sem pa ful dolgo cakala, zdej je pa velika stala.
Fino spite in naj otrocke uspava vonj mamine majce!