IZVIRNO SPOROČILO: metuljčica27
Evo mene zopet!
Kolko spijo vaši otroci čez dan? Naše sicer zelo dosti manj. Sicer ni tečka, vendar je prav utrujena. Spi le, če sva na terenu-v avtu in vozičku.
In mamice za sebe si že vzamete kaj časa. Jaz imam ta mesec rojstni dan in sem mislila it malo ven, pa je rekel moj, da je to prehitro. Sicer če se bom jaz odločila, da bom šla, me ne bo nič ustavilo-se ne predam-HA;HA. Vendar mialim, da jaz ne bom zdržala dolgo brez naše princeske, saj je nonstop ob meni.
Moj Nejc se zbudi ob 7, čuje do 8, ga podojim - dam spat v posteljo seveda in spi do 11, ga podojim in dam naprej spat in spi do 14, ga spet podojim in grema ven - malo se poigra z igračkami, si cuza rokice in spet zaspi. Ob 17 pa ga kr jaz zbudim, ker drugače bi še kr spal, mu dam spet ziziko in ga kr čim dlje držim pokonci. No okoli 18.30 je že tako zaspan, da gre spet spat in mi kr na ziziki zaspi.

Previjanja nisem pisala, sej to je jasno...pred vsakim obrokom!
Ponoči pa še vedno dojim na 3 - 4 ure.
Metuljčica 27 jaz se pridružujem tvojemu in prav tako mislim, da je to prehitro, da greš ven. Sej vem, da pogrešaš stare čase, samo zdaj so pač novi časi in sama si se tako odločila....ja odrekanje....to je to...men se zdi, da ko pridejo otroci, se prav vidi, katera je prava mamica in ne misli v veliki količini na sebe, ampak ravno obratno - na prvem mestu so ravno otroci. Pa sej smo na porodniški....z namenom seveda.

Uživaj z baby-co, ker so vsak dan starejši in kmalu ne bodo več dojenčki....pa ravno zdaj nas najbolj potrebujejo....

!
Sej jaz bi tudi šla ven, o pa še ulila bi se ga...ooo priznam

, samo ko pogledam moje otroke me pa želja kr mine....ja tako pač je.
lp