IZVIRNO SPOROČILO: ribicau
Ojla!
A veste kaj mene zanima, zakaj ne smemo jest svinjine...jaz jo ne jem, pa sploh ne vem zakaj!!! Prosim, povejte mi!!!
Kolumbo in Visnjaaa svaka čast, da vajini
čez dan spijo v stanovanju. Jaz sploh ne vem kaj naj naredim, da bo zaspala izven vozička ali avtomobila - čez dan mislim. Zvečer sicer zaspi takoj, ko jo dam v posteljico. A naj jo pustim, da se joka in da potem v joku zaspi? A imate kakšen predog? Npr. ko je deževen dan in če z avtom ne greva nikamor, naša Eva cel dan nič ne spi
.
Cao
Svinine ni fajn jest, ker je težko prebavljiva, ampak zdaj jo že lahko ješ, jaz jo jem, no rajši pa jem mešano - mleto meso, pa mu ni čisto nič. Probaj jo malo, pa boš videla če mu bo škodila.
Glede spanja v stanovanju pa naslednje:
Če ti zaspi zvečer brez problema ti bo čez dan tudi. Ti jo dej lepo spat, ko bo tečna in če ne bo hotla takoj zaspat jo malo pocartaj, kej lepga zapoj pol pa jo pusti mal jokati...pa kaj pol če se malo joka....pač uveljavja svojo voljo, boli jo pa prav nič.
Brez zamere, ampak to je ena sama grda razvada...pa še otroka mučiš po vozičku in avtu cel dan....ja pomoje ji je bolj udobno v postelji spat, kot pa kje drugje....ka misliš????
Lepo ji prižgi radijo, ker sedaj si jo navadla, da se more skoz neki dogajat čez dan, da zaspi....kr malo reda si naredi, bo za vse boljše.
Upam, da ti rata, ker to je pa ja osnova za zdravega in spočitega otročka.
lp