IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo
EJ VISNJAA kok kompota oz jabuka ti Nejc poje na enkrat? Daš mu samo 1 krat na dan ne?
Ja jaz mu dam samo enkrat na dan...okoli kosila...dam mu pa kolikor hoče...sej ne poje veliko....ene 10 žličk jabolčne vode....pa še ene 5 žličk jabolk....poje pa čisto različno...odvisno kok je lačen!
Ja jaz bi rada, da bi počasi imela kr ustaljen ritem. Mu bom vsak dan dala za malico sadje in to ob isti uri ....zvečer pa bom tudi začela dajat kašice....no dejstvo, da jo bom za privč dala dopoldne, da vidim, kaka bo reakcija
Samo ne vem katero....Eva1 ima od DM in pravi, da so super, čeprav je na eno zgleda alergična....hmmm ne vem, morem še premisliti.
Men je tud pediater predlagal Milupo....eh bom še vidla.
Naj vam še povem, da sem se zagiftala z čajem za dojenje, ker sem petiravala in ga popila preveč. Ponoč nisem spala amaništa, sem mislila, da bom znorela.
Bobnelo mi je v ušesu in to zelo naglas, more so me tlačile, živčna sem postala kr naenkrat,kr tako stisko sem čutila, pa v glavi mi je bilo čudno, kot da sem sfiksana(čeprav še nikoli nisem bila), totalno sem bla odsotna. Čaj sem spila 3 dcl bolj močnega pred spanje, lulat sem hodla do 2 zjutri, no pol pa mi je blo malo boljše, zjutri pa sem dobila še drisko...pol pa mi je šele uštekal, da je lahko to od čaja.
Pa sem se pozanimala pri poznavalcu in nabiralcu zdravilnih trav pa pravi, da ni za pretiravat z zeliščnimi čaji, ker so stranski učinki..... in da so ble to reakciije, da sem se predozirala....ga ne pijem nikoli več....tako mi je bilo hudo...še zdej ne morem pozabit...grozaaaa. Pa kok je bil tud Nejc tečen...
Mi je reku, naj raje pivo pijem
Jaz pa sem hotla vse naj naj, da bom imela dost mleka, ker smo s sesto začele hujšat....pa evo.....glih kontra sem nardila.
Zdej saj vem, zakaj je bil Nejc taka sitka te dni, ker sem tudi njemu škodila....uh kaka krava sem....nimam besed za sebe. Sem že tolk stara, da bi bla lahko malo bolj pametna.
lp
p.s. Kolumbo - na štop????? hi hi hi