IZVIRNO SPOROČILO: ribicau
Visnjaaa a si si že mal umetne inteligence u glavo naštimala
? A je ratalo?
Ribicau - Kaj je zdej to? Kaka umetna inteligenca naštimana v glavi?
Nič norce brit....te bom po rit.
Malecka_mateja držim pesti za Tjašo!
Še jaz tako za info: Nejc že 3 dni kaka čist zeleno.
Sem pa opazla, da ga moti kravje mleko. Kr na morju je bilo še vse o.k., je bil full priden in je spal po cele noči. Pol pa sem mu doma začela uvajat mlečne izdelke - frucverge in od tega časa ne spimo nič pa še kaka zeleno.
Pomoje bo to to. Kr prve mesece, je imel krče...potem pa sem tu na RR prebrala, da včasih kravje mleko povzroča krče in sem prenehala uživat vse mlečne izdelke in krčev ni bilo več.
Sem pa smotana do konca, da se mi ni prej posvetlo, da bi lahko bilo to po frucvergeju. Mu zdej nekaj dni ne bom več dala kravjih izdelkov - pa da vidim kje smo.
Mi imamo pa tako ritem:
Ob 8 auf - dojenje, ob 9.30 spat - dojenje, zbudi se okoli 11.30...ob 12.30 zelenjavni mesni obrok....ob 15ih spanje, ko se zbudi mu dam ziziko in pol ob 18 ima sadni obrok....pol pa ko je zaspan mu dam spet ziziko, ker noče druga jest.
Probala sem vse mogoče žitne kašice, pa jih ne mara.....tak, da sploh ne vem kaj bi mu še dala za večerjo.
No zdej bom počakala, da vidim, če ga kravje mleko črviči in obremenjuje prebavo, ker se ponoči skoz zbuja pa še kaka čist čist zeleno - ko špinača.
No javim kako bo.
lp