No, tole je bil popolnoma nepotrebni odstavek, tako od tebe Marogica, kot od vseh drugih, ki se trkajo po prsih in pravijo, da so ponosne in stojijo za tem kar pocnejo in njihovo vzgojo. Totalna brez vezna lajna, ki v bistvu nikogar ne zanima in je za samo debato popolnoma ne-relevantna.
-aja
kako pa veš, da čisto nikogar ne zanima? mene zanima in ne rabim tebe, da govoriš v mojem imenu. A imam to pravico?
Veste zakaj? Preprosto, nihce vam ni nikoli nic ocital, da ste slabse ali da delate kaj narobe. Tukajle nekatere trdijo samo to, da one delajo stvari drugace. Kazanja s prstom pa nisem nikjer opazil, ga je kdo drug?
- Glej marogica, midve se že v osnovi razlikujeva..Jaz sem doma, prvenstveno sem mama in samo mama (ja, pa žena )..Ti delaš 14 ur na dan...Jaz imam čas za otroka, ti ga nimaš (vsaj ne toliko)..Ne mislim nič slabega s tem, imam spoštljivo mnenje o karieristkah, ampak meni moj otrok pomeni več kot karkoli drugega na svetu. In tako mi je všeč..Vsaj trenutno, ko bodo pa moji otroci malo večji bom pa imela verjetno druge prioritete. (Skuštrana/ forum dojenček/8 idealov...)
- Primoza, AP je predvsem starševstvo, ki zagovarja otroka...Njegove potrebe in ne toliko potrebe staršev. Evo banalen primer je duda.Po AP - JU NAJ BI OTROCI NE IMELI DUDE, KER JE DUDA IZGOVOR ZA LENOST STARŠEV IN NE POTREBA. sAJ IMA ženska prsi, kjer lahko otrok zadovolji svojo potrebo po sesanju. Ampak dandanes imajo skoraj vsi otroci dude, ker je tako pač lažje..In s tem je zadosteno potrebi staršev in ne potrebi otroka. Otrok bi vendar zizo..A me razumeš? (Skuštrana/ forum dojenček/8 idealov...)
- Aja, še tole glede dude - še mojemu možu je jasno, da imajo otroci dude samo zaradi lenosti staršev, to mu je logično..Le katero dete je še samo reklo mama jaz bi imel dudo? (Skuštrana/ forum dojenček/8 idealov...)
- az sem živela na Reki, okoli mene je bilo kar veliko mladih mamic. Vse so dojile 1 mesec, ker jim je potem kao zmankalo mleka..Pa, ja..Čisto vsem.(Skuštrana/ forum dojenček/8 idealov...)
če pa to ni kazanje s prstom in očitanje pa sem jaz bicikl
-