writing-img

Igralni center

clock-img

12.02.2007, 16:39

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Mene zanima, če ima katera od vas igralni center za otroka. Kako ste s tem zadovoljne ? Meni so všeč vendar ne vem ali bi ga kupila ali ne zato vas vprašam za mnenje.

Hvala!

clock-img

12.02.2007, 17:08

clock-img

crci06

pencil-img

1854

Mi ga imamo in mi je fajn, nikakor pa to ni nujni propomoček.
Naš pobič ima 5 tednov in je ravno včeraj prvič (predvidevam da naključno) sam zazibal žogico.
Igračke so bile do sedaj obešene dokaj visoko, in sem mu jih včeraj znižala, da so mu bližje...
Mislim, da bo v določenem obdobju stvar zelo aktualna.

clock-img

12.02.2007, 17:12

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Vem, da ni nujni pripomoček vendar meni je zelo všeč in sem rekla da ga bom kupila ampak vas bom najprej malo povprašala.
Tudi meni se zdi da je to uporabno in da ni stran vržen denar.user posted image

clock-img

12.02.2007, 17:38

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Tudi mi ga imamo, mi je zelo všeč.Sicer se mi zdi naš mali (6 tednov) še malo premajhen za to.Sem ga dala notri parkrat, pa je malo gledal, potem pa jok.Ampak sigurno mu bo všeč, ko bo večji.

clock-img

12.02.2007, 17:45

clock-img

Mavrična zvezdica

pencil-img

204

Pri nas je kmalu postal nepogrešljiv, a nekako šele okrog tretjega meseca.

Lp

clock-img

12.02.2007, 19:13

clock-img

manetka

pencil-img

322

Naša user posted image  ga ima tudi, stara je dva meseca pa ji je precej všečuser posted image  se kar zgovarja notri, pa miga kot navitauser posted image , ko je pa zmatrana se pa skrega z njim pa hoče venuser posted image

clock-img

16.02.2007, 19:49

clock-img

incabinca

pencil-img

668

Moj Lovro je v ugralnem centru non-stop, kupila sem mu ga mislim da pri 2 mesecih... Sam se notri igra tudi po 45 minut! Tako da je bil to res dober nakup. ;) Trenutno se najaraje gleda v ogledalo.

clock-img

16.02.2007, 20:10

clock-img

Anonimen

hej incabinca.... samo pozdravit sem te hotla.

;)

clock-img

16.02.2007, 21:30

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

Naša pa ni bila posebno navdušena nad tem. Potem, ko je kobacala, pa je imela zelo rada tak majhen šotorček. Če bi zdaj kupovala, mi je všeč en tak igralni center, katerega stranice (podloga) se lahko zavežejo in rata šotorček.
Lp, Pikca

clock-img

17.02.2007, 19:29

clock-img

incabinca

pencil-img

668

Zvesta - Lep pozdrav tudi tebi!  user posted image

Ja tudi jaz sem opazila, da ima Lovro zelo rad, če mu naredim nekakšen šotorček, jaz mu naredim kar tako, da dam eno dekico čez loke, pa je ves srečen. user posted image

clock-img

17.02.2007, 21:56

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Jaz sem ga dobila od sodelavk (tinylove al neki tazga) Prve dni je jokal sam da sem ga not dala. Pol sem pa izklopila muziko in dala pol obešenčkov stran mu je pa všeč ratalo. Zdaj (2,5 meseca) pa miga in čivka kot za stavo. Ko je pa zmatran pa še vedno ne mara.

clock-img

18.02.2007, 08:11

clock-img

incabinca

pencil-img

668

Ja, jaz sem tudi opazila, da mu je bolj všeč, če ni tako veliko igračk gor obešenih, ker se itak lahko osredotoči samo na eno. Tako da sem jih jaz tudi malo dol pobrala, pol pa malo menjam.

clock-img

18.02.2007, 09:29

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Incabinca, user posted image mogoče ma pa to kakšno povezavo z imenomuser posted image user posted image user posted image  (je naš tud Lovro)

clock-img

18.02.2007, 10:48

clock-img

maychika

pencil-img

860

mi smo ga dobili za darilo (hvala, hvala ;) in smo zadovoljni. naša je že malo starejša (bo 11 mesecev) in je bil kar dolgo aktualen. pa še zdaj je na čase, le da je iz drugega zornega kota...sede :)
če ne drugega je fajn, ker se malo otrok sam zamoti pa imaš čas medtem skuhat kavico in posodo pospravit, pa še na tleh ga imaš in te ne more skrbeti če ti bo kam padel...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

clock-img

18.02.2007, 17:05

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Mi ga tudi imamo in sem zelo zadovoljna, Živa pa še bolj user posted image . Od začetka je v njem dremala, potem je začela opazovat igračke, zdaj se pa z njimi ful pogovarja in tolče po njih. Lepo se zamoti v njem, tako da lahko jaz zraven še kaj postorim.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

18.02.2007, 20:50

clock-img

eya

pencil-img

4615

Mi smo ga tudi imeli in je bil dosti v uporabi-priporočam.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

18.02.2007, 20:59

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Mi smo ga tudi imeli in je bil kar nekaj časa v uporabi, še tam pri enem letu in pol se je včasih vlegel pod igračke in malo meditiral user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

18.02.2007, 21:32

clock-img

Anonimen

tudi mi ga mamo k ga je dobu za Miklavža....dobr je ...

clock-img

19.02.2007, 10:01

clock-img

Tejcha

pencil-img

840

Tudi pri nas je zadeva fuul aktualna. S tem, da sem ga dopolnila z blazino za dojenje, ker  ima naš migec kar hitro dovolj ležanja, ko pa aktiviram še blazino, da v njej sedi, je pa zabava popolna... Je zagotovo ena izmed najbolj uporabljanih reči, ki sva jih nabavila. Tudi js naštimam gor le kakšpni dve igrački, pa potem menjam... 

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

clock-img

20.02.2007, 09:10

clock-img

asso

pencil-img

3700

Pri nas tudi zelo uporabna stvar. Večkrat tudi zaspi spodi.
Najboljši pa so od TinyLove. Zmerna cena z veliko zanimivimi dodatki. Na novi jih ima BabyCenteruser posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

20.02.2007, 15:04

clock-img

Anonimen

Mi mamo tega

user posted image

Kako se bo obnesel pa bomo še videli! user posted image

clock-img

20.02.2007, 15:39

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

mi ga tu uporabljamo, se lepo zamoti in razmiga noteruser posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

20.02.2007, 19:44

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Mi ga imamo za okras in da mami zloži (odvrže) not zložene štumfkeuser posted image za celo familijouser posted image user posted image ; igrače so pa že vsepovsod...

user posted image

clock-img

21.02.2007, 10:46

clock-img

Balerina

pencil-img

666

mi imamo neko starejšo izvedbo smo ''podedvali'' in je zelo uporaben. Ker je plastičen, je zamo zgorni del brez podloge se pa pri šestih poskuša z njegovo pomočjo tudi dvigniti. Če ga nebi dobili pa bi kupila tistega do chicca, ki ima še tunel in se sestavlja glede na starost. Je pa dosti dražji.  

clock-img

21.02.2007, 11:12

clock-img

lidijat

pencil-img

208

user posted image

Mi imamo pa tega, pri skoraj 8-ih tednih se zamoti včasih za 10-15 minut ampak ji dam samo eno ali dve igrački samo za obdelovat. Ful maha z rokicami.

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem