writing-img

RE: Najbolj nenavadna imena

clock-img

07.08.2008, 21:32

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ja za znoret so ta imena. Pri moji hčeri v vrtcu so trojčki, ki jim je ime Din , Dan in Lua . imajo pa še bratca z imenom Tan .

Ojej. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.08.2008, 21:49

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Medina za punčko. Prvič slišim, res.

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

18.08.2008, 12:26

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: spacey

mesto v saudski arabiji. podobno kot paris hilton? user posted image

clock-img

18.08.2008, 22:30

clock-img

zara13

pencil-img

330

Vsem ,ki se vam zdijo navedena imena čudna ,neokusna itd, sporočam ,da ste strašno omejene in bogi vaši otroci ,če jih tako tudi učite. Zakaj tak začetek? Ker ste naredile listo (nenavadnih) imen in se še zgražate pa niti ne veste od kod izhajajo se pa temu režite kot bi bile ve omejene .

STRAHINJA- je staro pravoslavno ime ki ga najdete v vsakem cerkvenem koledarju-zelo pogosto
FIKRETA, MIRZA, EMIR, SAMIR.....- to so prava muslimanska imena tako kot so LEPA SLOVENSKA -JANEZ, MIHA JURE..

Čist za hec -JURE v Bosni pomeni da nekoga podijo. Mater bi se Bosanci potleh valali ,ko bi jim kdo povedal da mu je ime JURE.

Pos ni namenjen kritiziranju samo preden kaj napišete o čudnih imenih pomislite da tam od kod izvira je čisto običajno.

Se strinjam

clock-img

18.08.2008, 22:34

clock-img

zara13

pencil-img

330

Medina je pa arabsko ime; skoraj vsako arabsko mesto ima medino - trg, kjer je ponavadi tržnica in največji mestni vrvež.

clock-img

19.08.2008, 10:57

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Zadnjič sem zasledila ime ZAL. Totalno mi je mimo.

Meni je pa všeč. Po kakšnem ključu je Zala super, Zal pa čisto mimouser posted image

clock-img

20.08.2008, 21:16

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

heeeej! saj Al Pacino je resnično ime in ni nič nenavadnega v ameriki. kaj je tukaj nenavadnega? Osijek? user posted image  user posted image sicer pa - a ne živi tam okoli tudi Brusli? Al Pacino je vsaj originalno črkovano user posted image

sam zmagovalec je pa definitivno Đemsdin ( James Dean) Jeftićuser posted image user posted image user posted image za crknt so, resuser posted image user posted image sem mela nekje izpise iz telefonskega imenika, ma norci so, kaka imenauser posted image

clock-img

21.08.2008, 09:41

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

svetovno. I love it! Đemsdin user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.08.2008, 22:01

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Ja za znoret so ta imena. Pri moji hčeri v vrtcu so trojčki, ki jim je ime Din , Dan in Lua . imajo pa še bratca z imenom Tan .

Gotovo ima vse nek globok pomen, ki ga ti ne razumeš! (user posted image ) Pa kaj potem, če njihova imena znevijo kot žvenket razbitin padlega krožnika ali začetke črke kitajske abecede...?
(user posted image user posted image user posted image )

clock-img

26.08.2008, 11:43

clock-img

Anonimen

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem