writing-img

RE: CENE PLENIC

clock-img

09.03.2007, 08:40

clock-img

petra.horzi

pencil-img

761

jz tud prisegam na pampers-resda so med dražjimi, sam so v 14mesecih mogoče ene parkrta prepustile, pa še to če je bil fuuul polulan al pa pokakan
edin zadnjič, se je Jan lih pokakal in takoj zatem padel na ritkouser posted image user posted image do pol hrbta je šlo vseuser posted image

drugač pa majo baje v leclerku ene nove, mislim da nemške, so ful poceni kokr sm vidla-tavelik paket 1600starih tolarjev-se pravi ene 6,7eur
jih moram probat, k me res zanima kakšne so

moj sonček je že "velik fant"

clock-img

09.03.2007, 12:25

clock-img

petra.horzi

pencil-img

761

lih zdej mi jih je brat prinesu. cena za 56 kosov je 7 eur. so pa francoske ECO+. pa ne vem a so te nove al so jih že mel prej. kako se obnesejo pa sporočim jutr:)

moj sonček je že "velik fant"

clock-img

09.03.2007, 13:00

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

Hoferjeve, ker nam ne prepuščajo! In povrhu so še poceni.

clock-img

09.03.2007, 13:48

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Trenutno uporabljamo Pampers pri obeh. Kupujem jih v DM-u, ker lih poteka nagradna igra - zbiramo žige za toboag. Drugače pa čisto odvisno. Cena pa je nekaj čez 16 evrčkov (za jumbo pack).

clock-img

09.03.2007, 15:27

clock-img

moci

pencil-img

5572

mi smo zdaj prvič ene nove dm-ove poskusli - niso beljene s klorom, ampak s kisikom in so čist ok. cena je pa enaka kot za navadne dm-ove. prej smo imeli mullerjeve pa so bile 2 ok, 3 pa mi ful smrdi po plastiki. mogoče je 2 tud, pa se mi je šele nos odmašuuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem