IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
mamuška..
..vse kar lohk rečem na tole prebrano je "svaka ti čast"...
..res....
Se strinjam s sončkom.... mamuška, kapo dol.

Ti se pa res nikol ne daš, a ne.
Pol pa ... hm... beewm tele zgodbe nas, novemberk, in če dodam še svojo, se mi vedno bolj dozdeva, da je bil tisti februar, oz. marec, ko smo spočenjale tele naše angelčke, en čudežen mesec. In hvaležna sem za to!

Kakor jaz vem, nikjer pod nobenim mesecem ni toliko zakompliciranih zgodb, čakanja na

, komplikacij, kot prav tukaj! In se mi zdi, kukr da smo ena ekipca pravih malih čudežev.
Po pa lepo po vrsti tudi jaz... 1. Najina zgodba in zanositev Se je začela odvijat že 8 let nazaj, ampak le za kratek čas. Nato kkašno leto predaha, nato zopet klik - in to je blo to... Sicer je bil začetek dokaj čuden in je bolj spominjal na vojno kot romantična srečanja dveh zaljubljencev, ampak nekako po enem letu se je umirilo. Sva pa 2 leti narazen - jaz 29, on 31. Pri mojih skoraj 26 sva začela delati na

. amapk meni je blo kmalu jasno, da nekaj ne štima - ne vem, mogoče 6. čut. No, po preiskavah so ugotovili, da so moji jajcevodi popolnoma blokirani in neprehodni. Sledila je laparoskopija in zaradi pregrade tudi histeroskopija. In ponovno čakanje. Nato je sledil 1. IVF junija lani, nato 2. februarja letos... In evo - USPEH! Ko sem postala že popolnoma apatična in obupana glede

, ko sem že hotla menjat celino (it živet drugam), se je zgodilo...

In še danes kdaj pa kdaj, ko preberem kakšno srečno zgodbo, jokam.. Od sreče, da nama je bilo namenjeno zanosit, od sreče, ker nosim to najino drago bitjece.. Ah, saj ne znam povedat.. Skratka - še vedno sem takooo zelooo hvaležna...
2. Plenice Tintin, murenček in mamuška - a jest prou vem, da so Bambino mio tele plenice? Da je to v bistvu prekrivna plenica, v katero se vlaga bombažni vložek?
Ker meni se zdi ena pomebnih prednosti tele plenice to, da je bombažna... Ker kukr sem jest razumela, bumgeniusi niso bombažni - so neka sintetična mešanica?
Aha -
mamuška - hvala za izkušnje s prijateljičinim sinom. Komaj čakam, da poročaš še o bumgeniusih...
Murenček - tebi pa hvala za mail - tudi meni opgrooomno pomagaš... Mene edinole pri tem flisu (vložki, ki pridejo zraven Bamboozle) moti to, da flis ni naraven material, da je v bistvu sintetika.
Uh - tud jaz sem vedno bolj zmedena glede teh plenic. So mi drugač racmanke všeč, ker so bombažne, vendar če so zdelo nevpojne, pol je en drek tole.
No, dobr samo, da sem ene 3 tedne za vami in pobiram vaše drobtinice iz mailov.
Zaenkrat dost klamfanja - grem spat. Lepo sanjajte, pa upam, da ne od plenic.

Nočko!