IZVIRNO SPOROČILO: murencek
Ja, včeri pa take prebavne motnje, da JOJ!!! 4x v 2h, pa tako slabo, da sem hotla iti že kar rodit. Samo da bi blo mimo. No, dons je bolje, samo driska pa veselo naprej. Verjetno je to posledica nosečnosti - bom povprašala G v pon.
To se je men dogajalo prejšnji teden.Kr teklo je ene dva dni. Prav vse me je že bolelo. No pol se je pa umirilo, sem začela na velko banane jest in čokolado. Dobra kombinacija

- pomagal pa je. Pa še izgovor za čokolado sem imela.
Men se bo zmešal od teh bolečin pod rebri, zdaj so bolj neznosne od spredaj, mah tut od zadaj. Kot bi me en fajn štihal s kakim nožem. Prej se je to dogajal sam zvečer, zdaj pa že čez dan. Na hrbtu sploh ne morem ležat, levi bok - par minut, tako ostane desni, vendar pol tut tu začne bolet. Najboljš, da stoje spim. Torej je tut z mojim spanjem konc, da pa ne omenjam WCja - obisk na 1-2 uri.
Ma bom nehala jamrat, ker tak nič ne pomaga. Al ja??? Ma kera kako idejo, kak te bolečine pregnat???
Sem pa mela zdaj taščico in tasta pa babico in tamali brat od mojga na obisku. Smo mal poklepatali. Jih ni blo tukaj že celo večnost. Sem jih vprašala, če so še našli v naše konce.
Tantra, ne se sekirat zua prah in ostalo, saj te bo vse počakal, do takrat, ko boš polno aktivna.
Zdaj raj počivaj.
Men moj dost nardi - pospravi, sam kot si rekla, manjkajo jim ženske oči (za kakim vogalom, pa saj še ni panike mi reče, saj ne rab bit sterilno, pa kajpretiravam...) No moram pa reč, da za rožice pa vedno moj skrbi, saj men bi vse pocrkal. To je pa res njegov del in v tega se ne vtikam.
No bom nehala težit. Se še beremo.