IZVIRNO SPOROČILO: nayya28
jaz še zdaj ne morem dojet..meni je full hudo!
se spomnim takrat,ko je umrl Nejc od Bepopa...ravno nekako tako se počutim!
men je full hudo...
Nayya, a ves da sem jst tud to razmisljala...pa narascaj ma tud prav - kaksne Britnike in vse ostale bedne estradnice in estradniki majo pa ful zegn...
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30
Nekaterim se bo zdelo to fullll čudno, ampak jaz v prvo nisem imela še čisto nič pripravljeno (vse je bilo v škatlah),
Jst tud ne, razen opran pralni stroj plenic (mokrih). Samo jst sem mela iz druzga razloga - ker me je vse skupaj 1 mesec prehitelo. Sta pa potem tud tasca in moj vse oprala in zlikal oz. vsaj tisto najbolj nujno. Evo, zdej pa vse porihtano, temu se pa nic ne mudi
IZVIRNO SPOROČILO: tintin
Se je pa moj mali/mala kar umiril/a, so sicer gibi, ampak nič več brc (bolj premiki telesa), trebuh mi sicer kar otrdeva, ampak popadkov mislim, da nimam še...
Pr men je isto, zdej bolj cutim neke bolj umirjene premike oz. gibe, brcanja pa skoraj nic. Me vcasih kar zaskrbi, pol se pa na sreco premakne... A vete kaj je men rekla G, ko sem ji rekla, da mi trebuh otrdeva - ja, sej ste upraviceni do tega

WTF???
Jst sem polikal vse plenice, ostalo mi je samo se ene par cunjic in pa cel kos nogavick za zlozit

Resno, jst ne kupim niti enih stumfkov vec, ker jih mam ziher 100 parov. Da niti ne govorim, da nimam oblekc vec kam za dajat, predalnik je ze cist nabit, kr poka po sivih

....
Zdej grem pa se v Merkur tehtnico zamenjat - sem vceraj kupila novo in jo odpakiram in je neki not ropotalo. Pa pogledam, je pa en koscek bil odlomljen. Upam, da mi bodo zamenjali in da se mi ne bo treba zdej tam se zarad tega kregat...Da bom koncno lahko ze to jabolcno pito spekla (mi se zmer ni ratal

).