IZVIRNO SPOROČILO: nemrak
zopet sem dobila sporočilo od TANTRE.
Začela je ponovno krvaveti, tako, da jutri zjutraj mora biti tešča, ker bo vrjetno imela CR.
Sedaj bi jo pa res lahko rešili teh psihičnih muk.
Upam, da res...tole more bit za njo pa že prava psihična vojna....ohhh boga...sam da bo na koncu vse ok....držim pesti

...
ti samo povej če greš...grem s tabo..definitivno!!!!!!
Nicolina, ne sekiraj se itak so te meritve približek...jaz sem slišala da so se dohtarji zmotili tudi že za eno kilo..tko da...važno je sam da je zdrav tudi če je malo bolj suhcan...boš pa lažje rodila...upam da sem ti bila vsaj malo v tolažbo...sicer mata pa še cas delat na teži.....držim pesti da vsaj še malo pridobi!!!!!
Žifara...tudi za vas držimo pesti...
No, punce, midva sva danes končno odšla na socialo in zrihtala (skoraj) vse papirje....podpisala očetovstvo....rekli niso da sva kej prepozna, tko da vsaj to...
Aja, za očetovski dopust,pa ni hotla vzeti nobenih papirjev in je rekla mojmu da naj pride ko se otrok rodi....

..grrrr sem bla jezna kot hudič in zakaj nekje lahko to prej oddaš nekje pa ne...to mi pa tudi ni jasno...mah...sam da sem jaz vse zrihtala...moj bo pa tudi že...
no, dani mi minevajo s gromozansko hitrostjo....jojjj še en mesec pa bomo tudi mi skupaj...jupi...no mali

pa naj še kr malo počaka, da bo zrastel in bo velik....hihihiii
Lep večer vsem....
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84