kje pa imaš nonota in nono na S. Primorskem, ker sem tudi jaz iz tistega konca...
Pa če bo mirena zastonj bo res enkratno, sam kako pa to? A za vse? Veš povedati kaj več?
Moji starši so v Kanalu, no, tam sem bla tut jst doma. Jah, mi Primorci. Prej smo rekli, da gremo na morje, zdej se pa grem kopat

.
mirena - G je rekla, da bo za Mireno plačevala zavarovalnica, pa da vidimo, če bo res. Sem dobila tazelen recept, samo morem počakat do druzga meseca (morem poklicat prej k G, da preverim).
sibil - Glede izcedkov nimam pojma, se še nisem nič bolj konkretno pozanimala. Sicer polno dojim, samo če pa vseeno pride M poleti, jao mene, pol mam rajš izcedke, kot M, vsaj prvič sem imela ene 2x tako močno

, da sem imela občutek, da se je scedilo ven za celo leto in več, ko sem bla brez.
prevleka - jaz sem reskirala ta dnar in jo kupla za tavečjega, ker se res cedi z njega. Oprala sem jo, nisem pa je mogla namontirat v sedež brez da bi vse pasove stran dala, to pa je pri Röemer kingu cela znanost (saj verjetno pri drugih tudi) in sem namontirala samo na vzglavniku - tamal ni bil nč moker

. Tko da upam, da res deluje. Bom še poročala, če se je nakup izplačal.
jaz pa čisto razočarana. Mali se je zredil za malo manj kot 800g in zrasel za en ušiv cm
Ah dej no. Kaj pa naj jaz rečem, ko se je naša v prvem mesecu skrčila za 2cm?

. Res. Oni to merijo bolj tko, od oka, sej najbolj vidiš po cunjah, da otrok raste. Kilaža je pa čisto ok, marsikatera bi dala nevemkaj, da bi pridobili toliko na teži. Sedaj po 3em mesecu bo šlo pa še manj gor, nič se sekirat. Če bi bilo 1,5 kg vsak mesec, bi te mulc kmal dohitel
< Sporočilo je popravil dskubin -- 28.5.2007 18:19:27 >