jutro !
Maksi moj zlati, vse najboljše za tvojih sedem mesecev. Bodi zdrav in priden kot doslej
.
Sem že na vsezgodaj jezna kot , sem včeraj delala kremšnite in valda, da je krema preredka in se niti do danes ni dovolj strdila. Saj so ful dobre, ampak to ni to, ker oblika je katastrofa. A ima katera recept za kako dobro kremo, ki ne ostane tekoča?
pocka: jaz ponavadi rečem, da zgleda ne preveč, ampak dobro pa je ... četud jih ješ z žlico ... mmmmmmmmmm
Jaz ugotavljam, da pol k je brina pri meni tudi ne spim vec cele ure skupaj. ampak ekr se zbudim samo za kako minuto, sem vseeno spocita. ampak danes mi je slo jako narobe in nazivce tole njeno zizanje.
tinaaja: ja, mene tudi to gostovanje mrka ... in sploh nisem spočita ... tudi pri nas že 2 !!!!! noči mali roma k nama ... mož spi na svoji polovici, Maks na moji, jaz pa na pol na polički ob postelji, pol na tleh ... kolkr tako crkljanje dobr zgleda ... ni prav nič udobno ... bo treba narest red ...
njigo od Elizabeth Pantly: z otroci lahko sodelujete
rezervirano v knjiznici
jaz sem jo tudi rezervirala ... o karakterju pa ne bi ... mali ima vse poteze po meni (kwa se mi zdi

), karakter pa po atiju ... 2 veeeeeeeeeeliiiiiiiiiiiiiikiiiiiiiiiiiiiiiii trmiiiiiiiiiiiiiii ... ker, če jaz kaj nisem, nisem trmasta ... vse ostalo priznam ...

... in bo še veselo pri hiši ... se mi zdi ...
torej bilanca noči: gostovanje bomo ukinili ... ampak po moje ga zdaj pa že čist zares zobki matrajo (jih čakamo že točno 4 mesece) ...