IZVIRNO SPOROČILO: meaa
No, sem se malo pomirila, ampak spat pa ne morem-preveč adrenalina
.
Skačica - zapp je men toooook lep, ampak ima eno veliko napako - naslonjala se ne da v ležeči položaj. Ubistvu se ga sploh ne da niti malo spustit, tako da mora bit otrok ves čas pokonci. Ampak meni je vseeno všeč. Če ne bi imel takšne cene bi ga vseeno kupila, pa še eno drugo marelo za ležat
Sezam - kakšen pa je tale senčnik? A se ga namontira na vsak voziček? Kakšne so pa barve? A ga je treba vsakič ko zložiš voziček vzet dol?
Glede tvoje tašče, nimam besed. Meni bi tud film počil

.
Tale strehica - pasala naj bi na vsak voziček. Malo več napišem, ko jo stestiram, lahko pa si prebereš tudi na njihovi strani
http://www.pepeny.com/ Kr_enamami - jaz mu tudi ne pustim gledati TV-ja. Ana ga je pričela pri ene 18 M, pa še to smo morali potem ugašat TV, ker bi ga ona skoz gledala. Saj bodo še imeli čas se nagledati. Pravijo, da ni dobro, ker se prehitro menjajo slike (za njihove učke je to prehitro)
Pikca - točno še Beneton. Bom šla pogledat. Bom videla kako bo s časom, pa verjetno bom Ano sabo vzela, da bova pomerili.
jjasna - a tam imajo tudi otroška oblačila? Sem mislila, da imajo samo za odrasle

. Se bo treba res enkrat tudi tam oglasit in malo pogledat.
skačica - prava lepotička vaša Iza
sonchek - vaš "shiraneček" je pravi dedec. Pa kaj se toliko obremenjuješ s tem. Glavno je da se pravilno razvija
Tole vreme je res en šit. Me sploh ne vleče ven
No pri nas je bila pa lepa nočka, Žiga zvečer hitro zaspal (že malo pred 22) in spal do 6h, se najedel in sva se previla (no jaz sem njega

) in nato še zaspal do 9h - ko je zbudil mami

. Ana je tudi spala pridno celo noč, zbudila se je malo pred Žigom, pa jo je ati zrihtal, ker je bil še doma, tako da sem lahko malo potegnila