Končno nekaj časa za RR. Danes smo se imeli prav luštno. Sicer je Taja je parkrat razkazovala svojo trmo, ampak tudi to je minilo. Smo bili pa cel dopoldan v parku v senci in sploh nismo vedeli kako je vroče, dokler se opoldan nismo odpravili domov. Smo domov priplavali v švicu. Doma pa je sledil rastur. Igrače, cunje,šara povsod.
Še par današnjih slikic.
Pa da še vaš današnji čvek malo pokomentiram.
Amy26, si uspešno zapravljala?
Draja,
za Živo in njenih 10 ur spanja v kosu. Naj vaju še naprej tako razvaja. Če ti je pa v stanovanju prehladno, pa je od likanje še boljše da se lotiš peke. Ti garantiram da bo teklo od tebe.
Tinaaja, dobro opravite jutri na pregledu.
Vid je imel cepljenje prejšnji teden in sva šla takoj po cepljenju na čvek. A si v Slo že vse trgovine prečesala, da se ti tako mudi v šoping čez mejo?
Barči78, res super da mali tako dobro sprejema GH
, glede na to skozi kakšne muke ste šli z mlekom. Tudi mi bomo začeli počasi uvajat GH, še kak teden, dva bom počakala, potem pa akcija. Pa upam da Žan kmalu neha kašljat in da bo prvo cepljenje za vami. Mali je pa pravi
na slikici. Upam da je s tvojo roko že dobro.
Jjasna, ajoj, te noči vam pa res nisem fouš. MAli je prav bogi s temi krčki.
Upam da bodo Juretu te nove kapljice pomagale in bodo krčki čimprej zgodovina.
Pikca, se spomnim kako sem bila jaz živčna ko je šla Taja v vrtec (stara 13 mesecev). Zastonj. Mala je uživala od prve minute naprej. Saj kakšno jutro je bila kriza, ampak tudi to je šlo mimo. Boš vidla da se bo Živa dobro vklopla. Pa
za dober UZ Jernejevih kolkov.
A-N-J-A, pravi mali frajer v frajerskem vozku.
Noro dobra barva.
Vms, super da je terapija že za tabo.
Pa čestitke za odločitev za četrtega otročka. Dobri ste.
Naj čimprej rata.
Meaa,
za dober UZ kolkov. Ajoj, nesreča. Samo da je z vami vse ok
, avto se pa da poštimat.
Gio, dobro opravite jutri na cepljenju. Pa nič strahu imet.
Za kolke pa
da so se izboljšali. Držim pesti, da se čimprej znebite širokega povijanja.
Simonka, če si v dvomih glede kolkov povijaj široko ponoči. Škoditi ne more.
Majcika, lepo da si se nam spet javila. Glede nočnega spanja je pa pri nas enako. Se je težko navadit spet ponoči vstajat, ja.
Skačica, Tudi Vid prvič v čebričku ni bil ravno navdušen, je samo čudno gledal. Sedaj pa že noro uživa notri.
IZVIRNO SPOROČILO: sezam
IZVIRNO SPOROČILO: simonka
Tejčica vem kako ti je
najrajši imamo te naše otročke, samo včasih pa nas tudi ujezijo ali ne? Poljubčke tvojima sončkoma.
Točno tako
Se čisto strinjam. Ta moment si jezen, čez sekundo te pa tako milo pogledajo, objamejo, da si ne moreš predstavljati da si bil lahko jezen na to zlato dete.
Thaiss, priden Matia s spanjem popoldan. Upam da bosta kmalu na vrsti za FT.
K_a_t_i, ni kaj, pridni ste z umivanjem zobkov.
Žabika, vidve s Hano sta pa res pravi potepinki. Slika male z očali je pa špica.
Tekica, lepo da si se nam spet pridružila. Pa

za tvojo teto. Jaz pa včasih pri dveh obupujem.

Za naslednji petek jaz nič ne morem še rečt. Možno da bom z obema otročkoma na Gorenjskem ostala.
Uf, dolga je bila tale. Mal manj čvekajte, da bom lahko na tekočem. Šibam Alias gledat, če ni že konec.