Jutro!
Najprej čestitke današnjim slavljencem, Juriju (TeDyBear) za 4 mesece in Taiu (LeINA) za 3 mesece!
Danes mi pa malo manjka spanca. Mi sploh ne uspe it spat pred polnočjo, pa še Vid se je za hranjenje zbudil že malo čez 5. Mali je po flaši sladko zaninal nazaj, jaz pa nimam te sreče, saj je bila že ura za Tajo zbudit. Bom popoldan spet kot mesečnik.
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Je pa kar napor za prvega otroka sprejet drugega-psiha jih res kar sesuje.Ampak-moramo bit močne, ne?
Jaz sem na začetku mislila da je Taja prihod Vida sprejela brez kakšnih posebnih neželenih reakcij, vsaj tako je kazalo. Počasi pa se je potem začela kazat ta neubogljivost in pa iskanje pozornosti (pod nujno) ko kaj delam z Vidom (hranjenje, previjanje). Bolje tako, kot pa da Vida ne bi sprejela oz. bi njemu želela kaj slabega. Tako ga pa hoče ves čas cartat in vsakemu razlaga da ima bratca in kaj vse že mali zna. Njeno trmo bomo pa že, vsaj malo, počasi ukrotil.
PikaPola34, hvala za kavico.

Dobro opravite v posvetovalnici in pa srečno na izpitu!

Držim pesti.
Tinaaja, nas je kar večina v borbi s temi

kilogrami. Jaz sem prvič mislila da bodo izginili kar sami od sebe in se mi je to pošteno maščevalo, jih "nosim" še sedaj.

Do konca porodniške jih bomo vse izgubile!
Upam da se Vid kmalu zbudi da šibneva na sprehod preden bo zunaj

.