IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR imajo en mičken tobogan-a res Draž še ne gre nanj?
ja, gre gre. Sem mislila na tiste na plaži. No - sej gre tudi na tiste, samo nikoli ne veš, po kateri strani bo dol prletu - evo tle ne vem al bi prpopala smeheca (

) al jokca (

) Meni bi blo v redu v hiperju, sam itak ste se zmenle za drgam. A pa v Kapitaniji je dovolj placa not če pridemo vse z vozki?
odrivanje z nogicami - ja, ja. jao... ne samo to, naša bi tudi stala (oziroma v čebričku kar vztraja in vstaja

)
In pol srečam kakšno mamico, ki se ji otrok-dojenček zbuja 1X na noč in jamra kako je hudo vstat...
ti ti ti Žabika, ti ti ti Tejčica.

Če sem še kero spustla, naj mi prosim ne zameri preveč.
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica Naslednji teden pa maš da prideš na čvek. Nič prepozno, prezgodaj...PRIDI!
Ne vem, ne vem. V ponedeljek zvečer jo mahnemo k mojim na sever, pa se nismo še nič menli za kolk cajta. Ampak par dni pa že. Mislim, da me do srede ne bo nazaj. Ziher. Če ne se mi bo še pečica skurla od vsakodnevnega matranja. Pol bomo pa lačni.
hranjenje - čez dan običajno na 2 uri, če ravno pred hranjenjem zaspi se to povleče tudi na 2,5 do 3 ure (ampak redko), zvečer preden gre spat (običajno med 9. in 10., tudi pozneje), in potem ponoči najmanj 2x, se zgodi pa tudi 4x

(+ enkrat se zbudi tavelik - no za njegov obrok včasih poskrbi očka, če ga slučajno sliši). Mah, samo da sta zdrava, se bom že enkrat naspala.
urla -

za bojevnika. Mi tud že mamo brazgotine, joj sploh ne smem pomislit kolk jih še bo, preden pride v Tianovo starost. Ker naš si vsak dan kako buško nardi (no, na srečo niso vse tko hude).
Noč čveke.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 5.7.2007 23:59:24 >