Tinaaja - mene pa mal zanima, kako je z dojenčkom it na ohcet - a ste bili samo čez dan al ste pol še mal žurali (do kdaj?), a je tamala vmes spala, al je pol normalno zaspala,... Firbec sem, ja.
Zacelo se je ob 4 popoldne... MA cim manj komplicirat, vzela sva sabo vozek, pa igrace, pa zizo seveda

Aja pa en kup zadev za (pre)oblect - je mal pobruhala, pa shaldilo se je,... Med obredom je bila pridna, pol je mal zaspala, vmes smo se zizali ene 4x, moj je pomagal ful, tko da sem bila jaz mal frej za cvek, pa pol on frej... Se mi ne zdi nic problematicno, edino zares me je motilo, da je bila muzka fuuuullll naglas

Se meni je bilo preglasno, kaj sele brini. Je bil pa piknik varianta, ampak saj tudi notri ne bi bilo kaj dost drugace. Pa dost otrok je bilo. vmes je tud spala in ni zgledalo, da jo je kaj motilo (glasba, otroc, ..).. itak da se je vsak vtaknil vanjo in jo slatal po rokicah, lickih

, zato so bili robcki skoz na delu

Ma ni kaj, ob 9:30 smo sli domov, ce bi brina blagovolila zaspat, bi verjetno se ostali, ampak ona je bila kot cukec in ji je dogajalo. Sli smo tud zato, da ne bi bila pol took prevec utrujena, da sploh ne bi mogla zaspat.
naomi, kako kaj? morje je blo ziher zakon, a ste svita kaj med ribe v morje vrgli al si samo ti uzivala v namakanju

kdaj imate posvetovalnico, a boste cepljeni?