IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Noc je bila
kaj pa druzga.. Jjasna, ne vem, kako zdrzis ti
Tinaaja, naša noč je bila ista... smo se zbujali na 2 uri. Kako zddržim? Nimam pojma - najbrž ker pač moram, ker mi drugega ne preostane.
Mojega moža se pa ne splača budit, ker reče dej mi 5 minut, da pridem k sebi ali pa da je tolk koma, da se ne more premaknit

... no, in sem se naučila, da je bolje da mu sploh nič ne rečem, ker tako ali tako ni efekta od njega in pol še zjutraj jamra, da je mogu ponoč vstajat (pa čeprav je dejansko vstal le enkrat)... toliko o moških... pa saj jih imate doma...
zizanje in vročina - ne vem kaj se dogaja Juretu, ampak včeraj je bil kar 11krat na zizi (ponoči+podnevi) in je ornk jedu. Mleka ima dovolj, tudi se napije ga je še vedno nekaj notri (sem posksusila stisniti). Zdej pa ne vem ali toliko rabi, je bil tako žejen (je pa popil tudi cca. 40ml čaja) ali pa se sam rad ziza pri mami (ampak je kr pil in se ne sam crkljal). Kdo bi vedu

...
kilogrami - jaz se zaenkrat še nimam čas ubadat s tem, mi je šla pa tud ena kilca navzgor. Ja in kako

? Spim ne, za jest nimam časa? Eh, bo že... sam da se naspim in spravim v red.
Žabika - tale vaša Hana je pa res pravi cukrček. Pa z Žigcem sta prava srčka gor na slikci... ja, je prva ljubezen na obzorju...
Pa čestitke vsem slavljencem še za nazaj...