IZVIRNO SPOROČILO: Mojca B
lejo K_A_T_I midve sva z istega hriba.. kako pa zdaj to? ..
Sej si se odselila, k je bla že gužva!
Skačica - itak, da pridemo. Kdaj?
Mi že 2 dni spimo po "urniku" - upam, da bo VSAJ tak ostal (hranjenje ob 1h in 4:30h, spimo pa od 20:15 do 7:15 cca... No, če spustimo še tistole hranjenje ob 1h, bomo pa na konju!

Res upam, da smo se pretekle noči tokrat zbudili zaradi zobkov
Zapravljanje - jp, težko je it mim štacune z robo za čmrlje. Najbolj fino je pa to, da ko prideš ven s celim kupom cot že ugotavljaš, kaj vse še manjka! Nikad dosta... Mi smo trenutno v fazi, ko nimamo dost slinčkov. Še posebej primeren se mi zdi un k mu še rokice oblečeš. Majo v Leclercu, tko da bo treba en dan do tja! Pa bodije brez rokavov moram še kupit, ker smo se odločli, da smo zdaj že veliki in na jesen ne bomo več nosili bodijev z dolgimi rokavi, ampak bomo imeli bodi brez rokavov (kao majica in gatke), čez pa mikico z dolgimi rokavi. Pravi mali frajerčki so naši

, a ne?
GH - danes še enkrat probamo bučko. Včeraj sem bla kar mal v dilemi, al naj sploh nadaljujemo al ne, ker so tamalga ful krčki. Pol pa mu je le ratal, da se je pokakal in dons nadaljujemo! (sam itak - če je po fotru, bo bučka ostala na krožniku

)
Barči, I'm impressed! Tamal je faca
Aha, še tole... Včeri me je skor kap, ko sem Nejca od Dajadadade potežkala - sem bla ziher, da ma več kil kot naš k ma taka lička. Pa lej ga zlomka - je za peresno kategorijo! Zjutri smo pol takoj Žigca zvagali in ma od oka 7,9kg. Pride kera na gratis fitnes?