Jutro...
Tinaaja, se mogoče sliš čuden, ampak naš mulc valik boljš spi, če pred spanjem samo pri meni je. Gledam na to, da dobi rižolino 1 obrok prej (okrog 5h), da ga do spanja prebavi. Večkrat ko je ponoči, bolj ga napenja. Če sva se dojila v leže, je pa sploh bruhal

Jst bi se strinjala s tvojim (don't hate me

) - veš kokrat si napisala, da si jo dvigenla pa je že spala... - pusti jo par minutk stokat. Če se ne razvije jok, bo lahko zaspala nazaj. Če pa jo takoj ven pobereš, pol pa nima niti šans probat nazaj zaspat. Mi zdej spimo od 20h do 6:30-7 s tem, da vmes enkrat jemo. Tamal pa zvečer zaspi sam (nikoli ne jamra več kot 10 minut, joka ne), ponoči ko poje, se pa sam odklopi in ga položim v posteljo in spi dalje. Pa smo meli tudi katastrofa od noči! Pa veš kaj je bla edina sprememba -> nehal smo ga uspavat! Prej sem že pred prvim spanjem skoz tam slonela in ga za rokce držala pa dudo pa božat pa blaaaa,... ponoč smo ga nosili pa isto božali pa kr neki. On je pa kr jokal pa jokal. Pol sem se pa enkrat odločla, da reagiram samo na jok, na stokanje nič več in glej čudo - spimo!!!! Dam ga v posteljo in GREM VEN. Sej ziher ni povsod isto, ampak mogoče enkrat poskusi...
(ja sej vem, zdej si misleš "**** si brihtna"

- no, sam mnenje...)
Draja - uno z avent posodicami je tud pomojem tko, kot si napisala. Sem isto razmišljala... Čeprov - kwa pa bi lohk blo, če večkrat steliriziraš

(no, drgač pa tud - zakaj pa sploh bi? - mi nobene stvari več ne steriliziramo, ko prnesemo iz trgovine. Vroča voda, pril in konc!)
Registrske - razumem problem - tud jst sem se počutla kt en lol, k sem šla krajo prjavt

.