IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Dskubin-od tebe pa že dolgo ni bilo glasa-nas mal zanemarjaš, a?
Aha, (ne)namerno.
Kaj bo šel Draž v vrtec septembra? Lahko narediva midve en žur, če bova samo z enim otrokom dopoldan....
Nope. Ne gre še. Bomo še malo prizanesli vzgojiteljicam - bo rajši nas doma še malo staral

. Žur pa lahko vseeno, nama bo Draž ful pomagal
Kdaj boste začele s skutkami?Jaz komaj čakam, ker meni je Patrik ful rad jedel skutke pa jogurt in bi to dala tudi Lukasu že.
Skutke so pr nas še zdej zaaakon. Diti jih bo začela jest ne vem kdaj - morem malo pogledat, kako je začel mulc, mislim da tam okoli 7 meseca al pa malo prej - ampak sem na začetku črtala vse z jagodami (mater, ampak prav vsak sixpack skutk ima not 2 jagodni - ni važno od kere firme), te ma pa zdej najrajši. Pol pa nisem vedla, kaj z njimi narest, k meni niso všeč - no, večino sem podtaknila mojmu in pa nečakinji - sta bila vsaj onadva vesela (ampak ne tko zlo zlo zlo kot draja)
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
dskubin - a imajo piskotke brez gutena
kuulll bo zgleda res treba v it.
Ja, ti prav taprvi piškotki so brez glutena - so namenjeni prav za v mlekca za v flašo - vržeš not, pretreseš in že ga ni, res se hitro stopi. No, ker se Diti samo doji, prakticiramo to tako, da vrže mami v usta, pa pol že pride enkrat čez 4 ure do mlekca in Diti

No, malo šale more bit, so pa res dobri (ampak če bi res to delala, bi bil kar drag špas). Imajo pa tudi take, ki so zdrobljeni - v bistvu prah iz Plasmon piškotov - to pol lahko vmešaš v banano, jabolko,..., da malo zgostiš sadne kašice. MMMMM
< Sporočilo je popravil dskubin -- 21.8.2007 22:02:33 >