IZVIRNO SPOROČILO: urla
Sem se pa pridružla Hani - tut jest sem uspela dons do frizerja pridt. Jeeeee
Jaz grem pa dons.
Smo se dopoldan potepal. Šli pogledat v vrtec. Spoznali vzgojiteljico. Prvi vtis je super. Bi še jaz začela v vrtec hodit
tinajaa - pri nas sem pri krstu držala Žiga jaz, svečo boter, prtiček pa botrica
Žabika - Kuža (pametnega) mi nimamo, ga pa ima sestra in je bla ful navdušena, tamal pa tud. Naš ga bo dobil za miklavža. Je pa verjetno spet odvisno od otroka do otroka, katera igrača mu je všeč
skačica - o šit

da čimprej okrevaš. u, konjička bomo pa še mal sprobal. sam mal ga bo treba spustit, ker je zdej za Ano bolj napihnjen

Je pa ta konjiček res zakon
Kopanje - ajej. Ni važno al se umivamo v čebričku ali v banjici je v kopalnici poplava

Žiga čist ponori not
Pesmice - pri nas sta pa sedaj aktualni Gosenica od Romane Kranjčan in Mi gremo pa na morej od Čukov
Kati -

res faca vaš mali. sem tud že naovedala, da ko se vrnemo z dopusta ven privlečemo stajco in hojco

, pa pospravmo šotor, da bomo lahko sploh kje hodili
Kr_enamami -

da se tudi ti čimprej pozdraviš

za vašga frajerčka
Pikca - lepo se imejte na morju
Dost za zdele, vidim da mi je še kar nekaj strani ustal, ste dons pa včeri zvečer čist ponorele po tipkovnici