Tok sem utrujena, da se mi na čase kar roke tresejo... pa glavoboli... Mala sploh noče bit sama nikjer, če jo dam v njen igralni kotiček sedet, joka, ležat - boljš da ne. Moram bit obvezno zraven, pa še no ni garancija, da ji bo všeč.
Cel čas bi bila samo po rokah, zelo redko se zgodi, da gre takole spat, kot zdaj. Ko vsaj ne bi bla skos sama doma
. mam včasih filing, da se mi bo strgal od vsega skupi
se podpišem v celoti pod tole.... jao ti naši otročki, in njihovi zobki in naše težave...
mene že dva tedna boli cel trebuh in želodec, pa ne vedno na istem koncu pa mislim da bolj mišice kot pa kaj drugega...in to zato ker mi je mali ratal težek in dvigovanje iz posteljice in nošenje mi je pravi užitek

, pol pa sem še žalostna nad svojim trebuhom, ki ni in ni še odšel, da vsako toliko trebuh not potisnem pa ga držim pol v tem zakrčenem stanju nekaj časa,,,,ja pol pa seveda mišice bolijo...pol sem se pa še s taščo menla...ko sem rekla da se zjutraj zbudim volovje lačna in ko ne grem takoj jest mi je pol slabo, pol pa kar pojem mi je slabo pa zadnje čase še tako hitro jem da me še zaradi tega boli....pa je rekla...ja kaj pa misliš če se mali 6x futra ponoč pa sej to te zmozga in skoraj poje kaj ne boš zjutraj lačna...tako da včasih moram že 5.30 na 1. zajterk...
noro............
mal sem se morala zjokat in upam na kakšno tolažilno besedo da je vse z mano OK in da ni nič huje narobe v mojem buhotu...
pa sej ne boli močno samo toliko da čutim en pritisk...