writing-img

RE: Marčevke 2007

clock-img

10.09.2007, 23:02

clock-img

vms

pencil-img

151

jjasna, hvala bogu, da je moj za ker jaz bi pr poštarju ziher zvisela saj je aprila dobil sinčka in hodi še danes z podočnjaki naokoli.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.09.2007, 23:40

clock-img

skačica

pencil-img

1334

user posted image user posted image user posted image user posted image , sem se vam nasmejala, ste face punce.
Kati- men ustreza datum, vpiši me kar za še eno punčko, da ne bodo sami fantje.

vms- držim pesti, da kmalu zagledaš +. Takoj nam javi, da bomo na tekočemuser posted image .

maddie- ne morem verjet, da je oče otrokom dal pomirjevalo samo zato, da bi revčki mirno spaliuser posted image  pa to res izgleda da sta starša za kozlat. Sem čist šokirana kaj vse so že odkrili pa da sta se tam pred papežem kazala pa ....joj raje ne razmišljam, nekaj mora bit z njima hudo narobe.

Jaz pa povem veselo novičko, da je Iza danes prvič sama sedela brez kakršnekoli opore kar nekaj časa in to kar stabilnouser posted image . Da dol padeš, sem bila tako zelo vesela, da sem jo kar lupčkalauser posted image . Sva pa probali tudi, če že obvlada pincetni prijem pa je tista rozina letela vsepovsod, včasih jo je sicer zgrabila, ampak ne z dvema prstoma, v večini poskusov jo je pa kar na tla pometlauser posted image .
Ni ona ravno za fina delauser posted image .

thaiss- greš v Trst? Tko zelo bi potrebovali bootkeuser posted image , tiste ta kosmate. Če lahko, prosim zelo lepouser posted image

Grem spat, da ne bom jutri spet čisto povožena.

clock-img

11.09.2007, 00:33

clock-img

Anonimen

Lahko noč

clock-img

11.09.2007, 07:21

clock-img

amy26

pencil-img

3072

dobro jutrouser posted image

clock-img

11.09.2007, 07:27

clock-img

amy26

pencil-img

3072

erna jaz sem Eli dala ko je bila zaprta dve mali žlički tekočine( lactecom tekočina za prebavo) najprej sem šla v lekarno da bi zase kej kupila ker sem bila jaz zaprta, seveda prek dojenja pride tudi malo v mleko, pol mi je pa v lekarni celo predlagala to tekočino tudi za Elo ker jo lahko daš že  dojenčku od 1 meseca dalje, naslednji dan je bila na previjalni ornk porcija kakcauser posted image  in od takrat kaka spet 3-4x na dan (pa ji več tega ne dajem).
pa ful je spuščala smrdeče vetrove, odkar spet lepo kaka jih na srečo več niuser posted image

clock-img

11.09.2007, 08:00

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

vse naj naj
LILU (MoonEve) in LAN (Meaa)

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

11.09.2007, 08:07

clock-img

blanči

pencil-img

251

Dobro  jutro!

No po dolgem času se spet malo oglašam.

Komaj sem vas malo preletela kaj se vam kaj dogaja.

Kakanje: Nam je pomagle sladke kamilice. Odkar pa uvajamo GH pa včasih kakamo 2x na dan, pride pa kakšen dan ko nič.

Zobeki: Slini se kot polž, pride dan ko ni nič tečna včasih bi si pa vse v usta stlačila. En dan je imela tako redeča lička, da sem mislila zdaj pa bo in nič. Pa kar čoha se po ličkih in ima vse razpraskani pa za ušeasa se vleče.

Maddie: Brez komentarja. Groza kaj vse ljudem na pamet pade pa še dohterja sta povrhu.

C&A: Ja v Celju bo. Danes je otvoritev novega trgovskega centra EK, pa povrhu še otvoritev Obrtnega sejma. Groza kakšna gužva je že bila včeraj kaj šele danes. Stanujem čisto blizu sejma in tega trgovskega centra.
Glede C&A: Včasih smo full hodili v Avstrijo in sva z mojim večino cot kupovala v tej trgovini tudi za najino pikico, a se mi zdi, da se je kvaliteta materiala poslabšala. Bomo videli kako bo v Slo. Pravijo pa da je to trgovina nižjega cenovnega razreda. A jaz bi jo primerjala s H&M. Pridite v shoping.

Takole pa naša sedi:
user posted image

Šibam ker se je ravno zbudila.

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

clock-img

11.09.2007, 08:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.09.2007, 09:02

clock-img

draja

pencil-img

2272

Dobro jutro!

Moram mal na hitro se javit, ker je mala že tečka v ležalniku. Spali smo super, jedli ob 1:30 in 6-ih, med 2:30 in 3:30 pa jokali in trmarili, ker mami ni dala spet zize. Ne vem no, ne bi rada, da vsakič ko se zbudi dobi zizo, ker se bo pol tako navadila na to, da ne bo znala brez tega nazaj zaspat. Prej ko je na rokah zaspala je še šlo, zdaj dva dni je pa tako užaljena če jo vzamem v  naročje namesto na zizo, da je huronski jok. Ma, jo bomo že pogruntali maleno in našli en fajn način, da zaspi nazaj brez zize. Itak se ta obdobja tko hitro menjajo!

Kr_enamami super za aerobiko. Jaz sem bila dolga leta skoraj vsak večer na aerobiki, letos pa me nič kaj ne vlečeuser posted image .

vms lepo te je bilo spet brati. Držimo pesti za četrtega sončka.

Drugi otrok pri nas tudi možek še ni za. itak moramo še čakat zaradi carskega, ampak tudi sicer on še ni za. Ampak ga bomo že v red spraviliuser posted image .

Čestitke Lan in Lilu!!!

clock-img

11.09.2007, 09:16

clock-img

malecka_mateja

pencil-img

3791

jutro!

mi smo od večraj zjutraj brez vročine!trkam!uapm da bo sedaj bolje!

no ko se že od drugem pogovarjate NAOMI imava isto rezervirano!tudi mi bomo takrat delali drugega!bi rada še enega marčeka ali marčevko mela!no če bo ratala!sam da je zdravo!

grem me mala kliče!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

clock-img

11.09.2007, 09:25

clock-img

erna14

pencil-img

2245

jutro

draja-a ti nebi bila zalostna ce bi brez partneraja mogla zaspatuser posted image user posted image
vms-vsa cast za odlocitev
jjasna-mogoce bo pa nepricakovanauser posted image
kakanje-hvala za nasvete,sem mu dala prej kamilce bomo vidl kaj bouser posted image
no nas se je pa ob 5 zbudil da je jedu in je res mel orng porcijo k so ble joske trde k granate no in ko sem ga dviglna za podret kupcka je revcek zakasljav v tistem se mu je pa podru kupcek in se mu je zaletelo in je tok bruhov vse kar je pojedu user posted image user posted image user posted image soncek moj mali bogi sm ze ob 5 preoblacila postlnino ker je blo vse pobruhan

u rabm kak dobr nasvet za kaksen nadev za sadno tortico

moj soncek Ziga-12.3.2007

clock-img

11.09.2007, 09:34

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

jutro,
user posted image ste imele ful luštno debato včeraj zvečeruser posted image
vms, držim pesti za štorkljo, pa tebi jjasna moram tud zaploskatuser posted image

če se mi slučajno odločimo za tretjega (vedno manjša verjetnost), sem tudi za 01. 02. 2010user posted image . za razliko od večine je pa pri nas možek za, ampak me zaenkrat ni uspel prepričat.

sicer pa tudi pri dveh ni nobenega dolgčasa...
Jernej je imel včeraj spet krvave nitke, ne vem kaj je zdaj touser posted image , se sploh ne upam gh uvajat. božček, pa še včeraj je dobil klofuto, ker je Živi podrl hišico iz kockuser posted image . Živa je pa ugotovila, da je pri babi vseen bolj luštno kot v vrtcu in bi šla raje tjauser posted image . pa lulat noče v vrtcu, ker se boji, da bo v wc padlauser posted image

clock-img

11.09.2007, 09:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

11.09.2007, 10:03

clock-img

skačica

pencil-img

1334

dobro jutro!

Spali ok, zdaj se mati prebuja ob računalniku, Iza je že na trebuhu in ne bo dolgo dobre volje. Že jamra.

Morali bova v trgovino, ker jaz nimam nič za jest pa je tako čudno vreme zunaj. Mah, bova šle kar z vozičkom pa kar bo pa bo.

erna- upam, da tvoj mali naredi en veliko sračouser posted image  danes.

Kr-enamami- bravo za aerobiko, super da si se odločila pa veliko navdiha pri pisanju diplome.

clock-img

11.09.2007, 10:05

clock-img

Dajadada

pencil-img

1132

Kati, Nejca vidiš na strani 361, še bolš pa v živo, če naju boš kej na kafe povabila. Zdaj je že spet ves skravžlan, se mi zdi, da so mu v slabih 14 dneh ful zrasli.

Kam je pa Lejči spet pobegnila?

Meaa, se bova zmenile za žabice, ko boš šla. Mi je pa žal, da jih vseeno nisem več kupila v C&A, ker so tok kjut, z medvedkom na ritki pa nogicah. Ampak so imeli samo bež, pa modre, druge so bile pa vse bolj punčkaste.  

clock-img

11.09.2007, 10:11

clock-img

Žabika

pencil-img

1397

mečava: zanima me kako veliko mečavo imajo še vaši sončki? Sej vem da je težko opisat, ampak vseeno prosim za kakšen odgovor.

datumi: no meni je pa zelo všeč tudi 20.09.2009 ali pa da bo moja G bolj zadovoljna 20.10.2010. Ampak glede na to, da sem si celo N želela, da bi rodila 04.03.07 in ni bilo nič s tem, se bom kar vdala v usodo in ko bo, bo!

clock-img

11.09.2007, 10:12

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Gremo pa naslednji teden v KIK, moja kolegica jih je tam kupila za 2,19€, pa so čisto ok. Če hočeš ti jih lahko prinesem.

Meaa, ja z grem tudi v KIK naslednji teden ali pa celo ta teden, nevem se mormo pozanimat če je na Ljubelju kej snega.

clock-img

11.09.2007, 10:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

11.09.2007, 10:54

clock-img

draja

pencil-img

2272

Žabika Živa ima še vedno prav luknjo na vrhu glavice, cca. 1,5 do 2 cm premera. dajemo Oleovit D3, včasih pozabimo, včasih jih zbruha ven.

Pikca ojej kakšne skrbi ima Živa v vrtcu. Upam, da hitro premaga začetne strahove in se lepo uvede. Mene je že zdaj groza uvajanja, sploh, ker bomo stari šele 11 mesecev in ne bo razumela, da pridemo ponjouser posted image .

clock-img

11.09.2007, 10:59

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Pikca - a pol mate tud pestro v vrtcu. Naša danes prvič proba spat tam, me zdele tolk zvija v trebuhu, da komaj diham, kar duši me, pojma nimam kako bo. Dop. vedno fuuuul joka, da gre domov h mamici, men se srce para.
Z lulanjem zaenkrat ni blo težav, je šla sama, samo ji dajo kar kahlo, ker imajo 2 ta velika stranišča, brez nastavkov, tam bi naša res not padla.
Upam, da se tole uvajanje čimprej zaključi in da bodo radi hodili v vrtec, ker jaz se sploh ne morem več zbrati, čist sm fertik.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

11.09.2007, 11:04

clock-img

*sonchek*

pencil-img

1090

dajadada - žabice sem jaz kupila včeraj v BC, pa so stale 4,50€. Pa opozorilo - NE vzet št. 0 (čeprav naj bi bile do enega leta), ker so čist premajhne! user posted image

Drugače pa nič posebnega - mulc sedi sam, pridno je, pa zvečer tuli preden zaspi (včeraj je zaspal med hlipanjem user posted image ), pa vse kaže, da ne bo več dolgo, ko bomo puzali - se že postavlja na kolena in roke, pa z ritko miga - je res posrečen s temi svojimi poskusi user posted image Imeli smo nekaj katastrofalnih noči (zbujanje, lakota, jok), zdaj spet pridno spimo.

No, grem brat vse za nazaj...

clock-img

11.09.2007, 11:17

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Žabika Živa ima še vedno prav luknjo na vrhu glavice, cca. 1,5 do 2 cm premera. dajemo Oleovit D3, včasih pozabimo, včasih jih zbruha ven.

enako. dajem ad3.
VELIKA MEČAVA
Ostaja odprta v povprečju do leta in pol. Čas zapiranja velike mečave je lahko pri povsem zdravih otrocih precej različna. Pri nekaterih se zapre že okrog devetega meseca, pri drugih, sicer zdravih otrocih, pa ostaja odprta celo po drugem letu starosti.
Normalno je, da velika mečava utripa v ritmu srca.
http://med.over.net/forum5/read.php?46,1587902,1587902#msg-1587902

clock-img

11.09.2007, 11:29

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Sem pa gledala njihov katalog in imajo prehodne jakne za dojenčke po 7,5€

Meaa, a je kje na internetu katalog? kje pa sploh so Brežice, res nimam pojmauser posted image

clock-img

11.09.2007, 11:39

clock-img

erna14

pencil-img

2245

zabika-nas ma tud se odprto tko da ma tud se luknjo in mu ravno tako dajam ad3

clock-img

11.09.2007, 11:41

clock-img

erna14

pencil-img

2245

amy26-terme catez so v brezicah,smer novo mesto-krsko -brezice

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem