IZVIRNO SPOROČILO: slumpo
če poje 100ml rižkota pol se pa še doji...saj ne morem vedet koliko poje pri dojenju..to hranjenje pri nas je trenutno ratalo ena velika zmeda...uvajamo GH (že en teden jemo) in sploh ne vem koliko naj mu dam...medtem ko je kar nekaj joka...
se mi zdi kot da je to sedaj čisto nekja drugega
Naš poje od 3h žlic do rekorda - 130ml vode+rižolino. No, običajno pa (po moji oceni) nekje okrog 70ml. Ko ima dovolj, ali pa mu okus ne odgovarja, se začne zvijat, odrivat z nogicami, se dela kot da ga napenja (postane ves rdeč v obraz), zmajuje z glavo, tišči ustnice in običajno še jok. Ponavadi pomaga, če mu takrat ponudim za pit. Če po pitju pri naslednji žlici naredi enako pomeni, da ne bomo več jedli. Je pa tako, da če mu hrana ni všeč, ne pomeni, da je sit. Pri sadnem obroku mu tako ponavadi naredim sveže sadje + za backup vzamem sabo preverjen okus Hippa. Danes recimo sem eksperimentirala s papajo pa je je pojedel 3 žlice in začel tulit, kot da se bo zadavil. Hipp banano pa je potem zmazal v 3h minutah. Če mu pa recimo ni všeč kosilo, potem ne kuham novega, ampak ga pač samo podojim (prej probam še kak trik ala dodati jabolčni sok,...).
Drugače pa je bila danes pri nas zmagovalna kombinacija kosila - zelooo gosta juhica s korenčkom, bučko in krompirčkom (seveda zmiksano). Sem bila skor malo slabe volje, ker je zmazal 200ml, jaz sem si pa potem morala skuhat drugo kosilo

.
Tinaaja - 200ml česa? K recimo 200ml mleka al pa nečesa gostega verjetno ni primerljivo
Erna, od kje si ti prepisala tist seznam za uvajanje GH? Jst namreč bolj kt ga berem, manj mi je jasen - namreč ne vem kje so dobili samo 4 obroke. A ni kao zajtrk, malica, kosilo, malica in večerja? Jst to 5 obrokov naštejem

? Ma sej... Pol bojo pa škrince in piškoti ves dan pa bomo lohk obroke štel

.