IZVIRNO SPOROČILO: draja
Odločit pa se moramo zelo hitro, ker bo večji del denarja prispevala moževa služba
. Je pa bedno, ker tamale ne moremo niti sprobat notri, ker je še tako mičkena in niti slučajno še ne sedi.
A se ne morete zmenit, da ti dajo denar in ga ko bo Živa dovolj velika, sami v miru kupite. Tako sem jaz naredila pri Ani. So mi tud v moji službi dal denar.
tejčica - o šit. A ni to moglo še mal počakat, da bi se vi prej odselil (a sem nesramna

)
sonchek -

za Aneja in za vaju, da se čimprej pozdravite
Pri nas tud še nismo zdravi. Žiga je imel včeraj celo malo vročine - vrtela se je skoz okrog 38 (v riti), danes ponoči pa jo je še Ana dobila - okrog 39

Se je pa tudi našemo zadnej dni mal GH ustavila, še doji se bolj tko tko, raze, če ne zaspi zraven, potem vleče in ponoči
avtosedeži - jaz pa za Ano razmišljam, da bomo kupili že naslednjega (15-36 kg), saj ima že sedaj dobrih 16 kg in velika je tudi že kar 97 cm

Tako, da mi je brez veze še enega istega kupovat. Bom jo pa prej sprobala v njem, da vidim, če se slučajno ne motim
dajadada - jaz ga tud ne bi tam pustila. Osnovna higiena pa mora bit
meaa -

Lan in za dobre izvide.
amy - ja, se mi je zdelo, da imaš to kremo, zato sem te tud vprašala. Samo pazi, ta krema tanjša kožo. Sem jo imela pri Ani, ko se ji je vnela koža pod brado in ji ni nič pomagal. Mi je pa takrat rekla, da naj ji čist na tanko namažem, pa zraven mal Bepanthena zmešam. Je pa drugače res učinkovita krema.