Tinaaja tvoja mama je na tem področju, kaj ona pravi o tem (kako mnenje...)?
imamo in ga priporocajo. daje se 2uri pred ali po mlecnem obroku, ne pa z mlekom ali ad3.
slumpo - bom se jaz malo odkrita... poglej svojih zadnjih recimo 5 postov... a kaj vidis? In mislim, da dobis odgovore na prakticno vsa vprasanja, mogoce ne od 10, od 1,2 pa.In ja, redni uporabniki smo pac bolj na tekocem in kaj naj zdaj, se ostali izklopimo? brez zamere, ampak ze parx obdelana pritozba "manj pogostega uporabnika". mimogrede, tudi jaz ne dobim odgovora na vsako vprasanje.
pecelj in podobna vprasanj - najdi.si / google iskalnik... pecelj naprej od zaloga na levi strani.. tok znam povedat z glave, ostalo bi morala tud jaz it iskat.
meaa - 200cestitk

svaka cast!
A imamo samo pri nas borbe in krike groze pri spricanju fizioloske v nos in pucanju nosa?

Bi ji rada sede spricnila not, pa si ne upam, da se ne vrze naprej v ihti z nosnico na sterimar ... tko da z muko in prislinim prijemom nekako rata na boku.. mi je tok grozno

da ne govorim o narhinelu